Atlantis

Contactgegevens Atlantis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atlantis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atlantis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fletersdel 1; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 65 51 (+32-089 35 65 51) 089 35 65 51 (+32-089 35 65 51)

Fax (fax): 089 35 65 51; 089 35 35 29 (+32-089 35 65 51; 089 35 35 29) 089 35 65 51; 089 35 35 29 (+32-089 35 65 51; 089 35 35 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atlantis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atlantis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atlantis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atlantis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atlantis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atlantis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atlantis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atlantis
Products information Atlantis

BTW identificatienummer (tax): BE09145263671
Ondernemingsnummer: 3441986083
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Atlantis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atlantis
(Get full report from official database of BE for Atlantis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atlantis
Addition kinds of activities for Atlantis

506400. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
24991305. Houtmeel | Wood flour
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
34980000. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings

Werken bij Atlantis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atlantis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atlantis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atlantis. Looking for open vacancies in other companies

 • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

 • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

 • Productie Chef (PROVEN)

  Regio: PROVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

  Regio: ROZEBEKE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Commerciële student (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUB-SVP

  Type: Studentenjob

  AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

 • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: WILLEKENS TIJL

  Type: Vaste Job

  Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

 • Junior Dossierbeheerder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CONESSENCE

  Type: Werfreserve

  Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van Atlantis in sociale netwerken
Look for responds of Atlantis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atlantis. Laat een reactie achter voor Atlantis. Atlantis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atlantis. Leave a respond for Atlantis. Atlantis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atlantis op de google maps. Adres en contacten Atlantis
Location of Atlantis on the google maps. Address and contacts of Atlantis

Andere gerelateerde bedrijven als come Atlantis Atlantis: TEAROOM DALU | Recto Verso (Papeterie) SPRL | CTT BOITSFORT | ETS TAZIAUX | Rucon Ventilators

Other related companies as Atlantis: TEAROOM DALU | Recto Verso (Papeterie) SPRL | CTT BOITSFORT | ETS TAZIAUX | Rucon Ventilators

Atlantis is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atlantis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09145263671. Het bedrijf Atlantis bevindt zich op het adres: Fletersdel 1; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Atlantis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atlantis is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atlantis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atlantis, openstaande posities, locatie van Atlantis op de kaart.

Atlantis is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atlantis, company assigned to the tax number BE09145263671. The company Atlantis is located at the address: Fletersdel 1; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Atlantis were not found.
The main activity of Atlantis is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Atlantis is not available. You also can look at reviews of Atlantis, open positions, location of Atlantis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atlantis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atlantis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atlantis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atlantis, employees, financial statistics.