Atlanta VZW

Contactgegevens Atlanta VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atlanta VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atlanta VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maria Hendrikalaan 20; 8420; De Haan (Klemskerke), België

Telefoon (phone): 059 23 33 01 (+32-059 23 33 01) 059 23 33 01 (+32-059 23 33 01)

Fax (fax): 059 23 53 19 (+32-059 23 53 19) 059 23 53 19 (+32-059 23 53 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atlanta VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atlanta VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atlanta VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atlanta VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atlanta VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atlanta VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atlanta VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atlanta VZW
Products information Atlanta VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09519073486
Ondernemingsnummer: 2595214843
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Vacation centres; Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atlanta VZW
(Get full report from official database of BE for Atlanta VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atlanta VZW
Addition kinds of activities for Atlanta VZW

20829900. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
26550300. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
28990112. Orris olie | Orris oil
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies
55219900. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec

Werken bij Atlanta VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atlanta VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atlanta VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atlanta VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Covestro NV

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

 • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

 • Onderhoudstechnieker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je lost technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel en efficiënt op . Zowel in de werkplaats als op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud

 • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

 • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

 • Operator 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

 • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

  Regio: SINT-JORIS-WINGE

  Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

 • afwas en keukenhulp (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Studentenjob

  afwas doen , kleine karweien in de keuken ,helpen keuken kuisen

 • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

 • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

 • kelner(in) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MUB'ART

  Type: Flexijob

  opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van Atlanta VZW in sociale netwerken
Look for responds of Atlanta VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atlanta VZW. Laat een reactie achter voor Atlanta VZW. Atlanta VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atlanta VZW. Leave a respond for Atlanta VZW. Atlanta VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atlanta VZW op de google maps. Adres en contacten Atlanta VZW
Location of Atlanta VZW on the google maps. Address and contacts of Atlanta VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Atlanta VZW Atlanta VZW: VERSMARKT SCHAUBROECK | PH D CONSULTANTS | GENERATEC | GOLD & DIAMONDS FOR EVER | COOPMAN

Other related companies as Atlanta VZW: VERSMARKT SCHAUBROECK | PH D CONSULTANTS | GENERATEC | GOLD & DIAMONDS FOR EVER | COOPMAN

Atlanta VZW is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atlanta VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09519073486. Het bedrijf Atlanta VZW bevindt zich op het adres: Maria Hendrikalaan 20; 8420; De Haan (Klemskerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Vacation centres; Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Atlanta VZW is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atlanta VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atlanta VZW, openstaande posities, locatie van Atlanta VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atlanta VZW is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atlanta VZW, company assigned to the tax number BE09519073486. The company Atlanta VZW is located at the address: Maria Hendrikalaan 20; 8420; De Haan (Klemskerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Vacation centres; Seminars (Organisation of).
The main activity of Atlanta VZW is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atlanta VZW is not available. You also can look at reviews of Atlanta VZW, open positions, location of Atlanta VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atlanta VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atlanta VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atlanta VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atlanta VZW, employees, financial statistics.