ASTRID PARK PLAZA ****

Contactgegevens ASTRID PARK PLAZA ****: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASTRID PARK PLAZA ****: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASTRID PARK PLAZA ****

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridplein 7; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 203 12 34 (+32-03 203 12 34) 03 203 12 34 (+32-03 203 12 34)

Fax (fax): 03 203 12 51 (+32-03 203 12 51) 03 203 12 51 (+32-03 203 12 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASTRID PARK PLAZA ****: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASTRID PARK PLAZA ****"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASTRID PARK PLAZA ****"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASTRID PARK PLAZA ****, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASTRID PARK PLAZA ****. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASTRID PARK PLAZA ****, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASTRID PARK PLAZA ****. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASTRID PARK PLAZA ****
Products information ASTRID PARK PLAZA ****

BTW identificatienummer (tax): BE02135437011
Ondernemingsnummer: 8277618408
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Halls - Rental

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASTRID PARK PLAZA ****
(Get full report from official database of BE for ASTRID PARK PLAZA ****)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASTRID PARK PLAZA ****
Addition kinds of activities for ASTRID PARK PLAZA ****

078201. Tuin diensten | Garden services
20239903. Caseïne, droog of nat | Casein, dry or wet
37110302. Personeelsdragers (motorvoertuigen), assemblage van | Personnel carriers (motor vehicles), assembly of
39440706. Wandelaars, baby (voertuig) | Walkers, baby (vehicle)
44810000. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
50460303. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
56320203. Lingerie (buitenkleding) | Lingerie (outerwear)
79999904. Fireworks display service | Fireworks display service
95110402. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, staatsbestuur | Air, water, and solid waste management, state government

Werken bij ASTRID PARK PLAZA ****: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASTRID PARK PLAZA ****: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASTRID PARK PLAZA ****. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASTRID PARK PLAZA ****. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

 • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

 • Huishoudhulp (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Agilitas Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Polyvalent productiemedewerker 2 ploegen (m/v) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DECOSPAN

  Type: Vaste Job

  We gaan op zoek naar een polyvalent inzetbare heftruckbestuurder. Naast rijden met de heftruck wil je ook andere taken uitvoeren in de productie. Job in 2 ploegen - flexibel om ook af en toe in dagregime te werken.

 • DevOps Engineer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

 • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: MABO LIFTING

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

 • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

 • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ARCADIS

  Type: Vaste Job

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

 • Klusjesman (MARKEGEM)

  Regio: MARKEGEM

  Bedrijf: MAES & COUCKE

  Type: Vaste Job

  . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

 • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

 • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

 • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van ASTRID PARK PLAZA **** in sociale netwerken
Look for responds of ASTRID PARK PLAZA **** in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASTRID PARK PLAZA ****. Laat een reactie achter voor ASTRID PARK PLAZA ****. ASTRID PARK PLAZA **** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASTRID PARK PLAZA ****. Leave a respond for ASTRID PARK PLAZA ****. ASTRID PARK PLAZA **** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASTRID PARK PLAZA **** op de google maps. Adres en contacten ASTRID PARK PLAZA ****
Location of ASTRID PARK PLAZA **** on the google maps. Address and contacts of ASTRID PARK PLAZA ****

Andere gerelateerde bedrijven als come ASTRID PARK PLAZA **** ASTRID PARK PLAZA ****: SRDB | ARTEVELDEHOGESCHOOL | LES JARDINS DE MACASSAR | DECOUTERE TOM | D&B Consulting BVBA

Other related companies as ASTRID PARK PLAZA ****: SRDB | ARTEVELDEHOGESCHOOL | LES JARDINS DE MACASSAR | DECOUTERE TOM | D&B Consulting BVBA

ASTRID PARK PLAZA **** is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASTRID PARK PLAZA ****, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02135437011. Het bedrijf ASTRID PARK PLAZA **** bevindt zich op het adres: Koningin Astridplein 7; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van ASTRID PARK PLAZA **** is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASTRID PARK PLAZA **** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASTRID PARK PLAZA ****, openstaande posities, locatie van ASTRID PARK PLAZA **** op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASTRID PARK PLAZA **** is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASTRID PARK PLAZA ****, company assigned to the tax number BE02135437011. The company ASTRID PARK PLAZA **** is located at the address: Koningin Astridplein 7; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Halls - Rental.
The main activity of ASTRID PARK PLAZA **** is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ASTRID PARK PLAZA **** is not available. You also can look at reviews of ASTRID PARK PLAZA ****, open positions, location of ASTRID PARK PLAZA **** on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASTRID PARK PLAZA ****, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASTRID PARK PLAZA ****, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASTRID PARK PLAZA ****, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASTRID PARK PLAZA ****, employees, financial statistics.