LES JARDINS DE MACASSAR

Contactgegevens LES JARDINS DE MACASSAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES JARDINS DE MACASSAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES JARDINS DE MACASSAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-PAUL 34; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42321857 (+32-42321857) 42321857 (+32-42321857)

Fax (fax): +32 (67) 936-13-59 +32 (67) 936-13-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES JARDINS DE MACASSAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES JARDINS DE MACASSAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES JARDINS DE MACASSAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES JARDINS DE MACASSAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES JARDINS DE MACASSAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES JARDINS DE MACASSAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES JARDINS DE MACASSAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES JARDINS DE MACASSAR
Products information LES JARDINS DE MACASSAR

BTW identificatienummer (tax): BE07916992187
Ondernemingsnummer: 2574066162
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES JARDINS DE MACASSAR
(Get full report from official database of BE for LES JARDINS DE MACASSAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES JARDINS DE MACASSAR
Addition kinds of activities for LES JARDINS DE MACASSAR

228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
794801. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
29110206. oplosmiddelen | Solvents
33419907. Germanium smelten en raffineren (secundair) | Germanium smelting and refining (secondary)
36410204. Infrarood lampen gloeilampen | Infrared lamps bulbs
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes

Werken bij LES JARDINS DE MACASSAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES JARDINS DE MACASSAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES JARDINS DE MACASSAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES JARDINS DE MACASSAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van LES JARDINS DE MACASSAR in sociale netwerken
Look for responds of LES JARDINS DE MACASSAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES JARDINS DE MACASSAR. Laat een reactie achter voor LES JARDINS DE MACASSAR. LES JARDINS DE MACASSAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES JARDINS DE MACASSAR. Leave a respond for LES JARDINS DE MACASSAR. LES JARDINS DE MACASSAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES JARDINS DE MACASSAR op de google maps. Adres en contacten LES JARDINS DE MACASSAR
Location of LES JARDINS DE MACASSAR on the google maps. Address and contacts of LES JARDINS DE MACASSAR

Andere gerelateerde bedrijven als come LES JARDINS DE MACASSAR LES JARDINS DE MACASSAR: KEUKENS KONINGS | HUIS CHAPLIN?S | Van Romphey O | Geraerts Etiketten NV | Walt

Other related companies as LES JARDINS DE MACASSAR: KEUKENS KONINGS | HUIS CHAPLIN?S | Van Romphey O | Geraerts Etiketten NV | Walt

LES JARDINS DE MACASSAR is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES JARDINS DE MACASSAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07916992187. Het bedrijf LES JARDINS DE MACASSAR bevindt zich op het adres: RUE SAINT-PAUL 34; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van LES JARDINS DE MACASSAR is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES JARDINS DE MACASSAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES JARDINS DE MACASSAR, openstaande posities, locatie van LES JARDINS DE MACASSAR op de kaart.

LES JARDINS DE MACASSAR is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES JARDINS DE MACASSAR, company assigned to the tax number BE07916992187. The company LES JARDINS DE MACASSAR is located at the address: RUE SAINT-PAUL 34; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of LES JARDINS DE MACASSAR is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LES JARDINS DE MACASSAR is not available. You also can look at reviews of LES JARDINS DE MACASSAR, open positions, location of LES JARDINS DE MACASSAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES JARDINS DE MACASSAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES JARDINS DE MACASSAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES JARDINS DE MACASSAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES JARDINS DE MACASSAR, employees, financial statistics.