Astel

Contactgegevens Astel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Astel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Astel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koninklijke Baan 17; 8420; De Haan (Klemskerke), België

Telefoon (phone): 059 23 43 33 (+32-059 23 43 33) 059 23 43 33 (+32-059 23 43 33)

Fax (fax): 059 23 93 43 (+32-059 23 93 43) 059 23 93 43 (+32-059 23 93 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Astel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Astel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Astel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Astel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Astel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Astel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Astel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Astel
Products information Astel

BTW identificatienummer (tax): BE01078826904
Ondernemingsnummer: 1895935058
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Astel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Astel
(Get full report from official database of BE for Astel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Astel
Addition kinds of activities for Astel

222102. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
242101. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
01730000. Boom noten | Tree nuts
20329900. Ingeblikte specialiteiten, nec | Canned specialties, nec
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
38420114. Kleding, brandbestrijding (asbest) | Suits, firefighting (asbestos)

Werken bij Astel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Astel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Astel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Astel. Looking for open vacancies in other companies

 • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

 • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

 • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

 • Chauffeur CE + handlanger opzetten en afbreken chalets en tenten (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Brugge zijn we op zoek naar een handlanger chauffeur CE. Je helpt ook mee met de arbeider om de tenten en chalets op te zetten en af te breken. Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Je werkt 12u per dag in de drukste periode. Het kan eens gebeuren dat je op zaterdag werkt, maar echt niet vaak.

 • Automechanieker Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

 • Carrossier (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

 • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Student Schoonmakers (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket van de schoonmaker/schoonmaakster: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

 • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

 • Business Development Manager HR Services (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Sales Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

 • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van Astel in sociale netwerken
Look for responds of Astel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Astel. Laat een reactie achter voor Astel. Astel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Astel. Leave a respond for Astel. Astel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Astel op de google maps. Adres en contacten Astel
Location of Astel on the google maps. Address and contacts of Astel

Andere gerelateerde bedrijven als come Astel Astel: Vlerick G | Guillaume SA | HAMILTON LIVINGSTON BELGIUM | THEYS-JOLY PAUL | Di Super Droguerie & Beauty

Other related companies as Astel: Vlerick G | Guillaume SA | HAMILTON LIVINGSTON BELGIUM | THEYS-JOLY PAUL | Di Super Droguerie & Beauty

Astel is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Astel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01078826904. Het bedrijf Astel bevindt zich op het adres: Koninklijke Baan 17; 8420; De Haan (Klemskerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Astel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Astel is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Astel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Astel, openstaande posities, locatie van Astel op de kaart.

Astel is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Astel, company assigned to the tax number BE01078826904. The company Astel is located at the address: Koninklijke Baan 17; 8420; De Haan (Klemskerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Astel were not found.
The main activity of Astel is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Astel is not available. You also can look at reviews of Astel, open positions, location of Astel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Astel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Astel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Astel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Astel, employees, financial statistics.