Artan-Beach Hotel BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Artan-Beach Hotel BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • Artan-Beach Hotel BVBA

Contactgegevens Artan-Beach Hotel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artan-Beach Hotel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artan-Beach Hotel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ijslandplein 12; 8670; Koksijde (Oostduinkerke), België

Telefoon (phone): 058 52 11 70 (+32-058 52 11 70) 058 52 11 70 (+32-058 52 11 70)

Fax (fax): 058 52 07 83 (+32-058 52 07 83) 058 52 07 83 (+32-058 52 07 83)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artan-Beach Hotel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artan-Beach Hotel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artan-Beach Hotel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artan-Beach Hotel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artan-Beach Hotel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artan-Beach Hotel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artan-Beach Hotel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artan-Beach Hotel BVBA
Products information Artan-Beach Hotel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01826721191
Ondernemingsnummer: 7753570556
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Artan-Beach Hotel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artan-Beach Hotel BVBA
(Get full report from official database of BE for Artan-Beach Hotel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artan-Beach Hotel BVBA
Addition kinds of activities for Artan-Beach Hotel BVBA

367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
28190602. Brandstofdrivers, vast: anorganisch | Fuel propellants, solid: inorganic
31999908. Nieuwigheden, leer | Novelties, leather
34420204. Luiken, deur of raam: metaal | Shutters, door or window: metal
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
50399906. Eavestroughing, onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing, parts and supplies
51490309. sauzen | Sauces
64110300. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
75390104. Frame reparatie winkels, auto | Frame repair shops, automotive
86999908. Historische club | Historical club

Werken bij Artan-Beach Hotel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artan-Beach Hotel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artan-Beach Hotel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artan-Beach Hotel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpoperatoren - 2ploegen of vaste nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebediener zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Eventueel heeft u potentieel om door te groeien tot insteller.

 • Bandenmonteur (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

 • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

 • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • Jobstudent Action Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-interim Asse

  Type: Studentenjob

  Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

 • Kinderoppas (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: A. SCHOOFS

  Type: Studentenjob

  In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

 • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

 • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMMO VL

  Type: Vaste Job

  Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

 • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

 • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van Artan-Beach Hotel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Artan-Beach Hotel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artan-Beach Hotel BVBA. Laat een reactie achter voor Artan-Beach Hotel BVBA. Artan-Beach Hotel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artan-Beach Hotel BVBA. Leave a respond for Artan-Beach Hotel BVBA. Artan-Beach Hotel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artan-Beach Hotel BVBA op de google maps. Adres en contacten Artan-Beach Hotel BVBA
Location of Artan-Beach Hotel BVBA on the google maps. Address and contacts of Artan-Beach Hotel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Artan-Beach Hotel BVBA Artan-Beach Hotel BVBA: BURMAH | FRANCISPORTS | Fautré E | Elsa | Mention M-T

Other related companies as Artan-Beach Hotel BVBA: BURMAH | FRANCISPORTS | Fautré E | Elsa | Mention M-T

Artan-Beach Hotel BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Artan-Beach Hotel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01826721191. Het bedrijf Artan-Beach Hotel BVBA bevindt zich op het adres: Ijslandplein 12; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 313,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Artan-Beach Hotel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Artan-Beach Hotel BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artan-Beach Hotel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artan-Beach Hotel BVBA, openstaande posities, locatie van Artan-Beach Hotel BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Artan-Beach Hotel BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Artan-Beach Hotel BVBA, company assigned to the tax number BE01826721191. The company Artan-Beach Hotel BVBA is located at the address: Ijslandplein 12; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 313,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Artan-Beach Hotel BVBA were not found.
The main activity of Artan-Beach Hotel BVBA is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Artan-Beach Hotel BVBA is not available. You also can look at reviews of Artan-Beach Hotel BVBA, open positions, location of Artan-Beach Hotel BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artan-Beach Hotel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artan-Beach Hotel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artan-Beach Hotel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artan-Beach Hotel BVBA, employees, financial statistics.