Arosa

Contactgegevens Arosa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arosa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arosa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vanderstichelenstraat 24; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 41 18 58 (+32-050 41 18 58) 050 41 18 58 (+32-050 41 18 58)

Fax (fax): +32 (9) 776-72-28 +32 (9) 776-72-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arosa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arosa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arosa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arosa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arosa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arosa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arosa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arosa
Products information Arosa

BTW identificatienummer (tax): BE03648529052
Ondernemingsnummer: 9717102050
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Arosa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arosa
(Get full report from official database of BE for Arosa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arosa
Addition kinds of activities for Arosa

21219901. cigarillos | Cigarillos
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
38610107. Lantaarnplaatjes, gevoelig | Lantern slide plates, sensitized
41190100. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
73590801. Dierverhuur | Animal rental

Werken bij Arosa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arosa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arosa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arosa. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

 • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

 • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: PLUMEAU.NET

  Type: Dienstenchequebaan

  poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

 • MEDEWERKER STRIJKATELIER (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het strijken van van allerhande materialen in ons atelier met als norm kwaliteit. Interesse? Solliciteer snel.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: MC DONALD'S

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

 • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: TUI

  Type: Vaste Job

  Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

 • Aankoper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Flexijob

  Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van Arosa in sociale netwerken
Look for responds of Arosa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arosa. Laat een reactie achter voor Arosa. Arosa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arosa. Leave a respond for Arosa. Arosa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arosa op de google maps. Adres en contacten Arosa
Location of Arosa on the google maps. Address and contacts of Arosa

Andere gerelateerde bedrijven als come Arosa Arosa: NATALYS | JJB-Marcom BVBA | VREBOS DIANE | ROBERT DEVOS | Frietpleintje ('t)

Other related companies as Arosa: NATALYS | JJB-Marcom BVBA | VREBOS DIANE | ROBERT DEVOS | Frietpleintje ('t)

Arosa is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arosa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03648529052. Het bedrijf Arosa bevindt zich op het adres: Vanderstichelenstraat 24; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 810,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Arosa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arosa is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arosa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arosa, openstaande posities, locatie van Arosa op de kaart.

Arosa is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arosa, company assigned to the tax number BE03648529052. The company Arosa is located at the address: Vanderstichelenstraat 24; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 810,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Arosa were not found.
The main activity of Arosa is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Arosa is not available. You also can look at reviews of Arosa, open positions, location of Arosa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arosa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arosa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arosa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arosa, employees, financial statistics.