Argo

Contactgegevens Argo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Argo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Argo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapucijnenstraat 54; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 41 48^^059704148 (+32-059 70 41 48^^059704148) 059 70 41 48^^059704148 (+32-059 70 41 48^^059704148)

Fax (fax): 059 70 41 48 (+32-059 70 41 48) 059 70 41 48 (+32-059 70 41 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Argo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Argo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Argo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Argo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Argo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Argo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Argo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Argo
Products information Argo

BTW identificatienummer (tax): BE02878387451
Ondernemingsnummer: 4214050292
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Argo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Argo
(Get full report from official database of BE for Argo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Argo
Addition kinds of activities for Argo

7832. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
017300. Boom noten | Tree nuts
754299. Carwashes, nec | Carwashes, nec
15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
22310209. Spongedoek: wol, haarhaar of soortgelijke stof | Sponging cloth: wool, mohair, or similar fabric
22990202. Automotive velden | Automotive felts
26780202. Papierpapier en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Newsprint tablets and pads: made from purchased materials
33410100. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc

Werken bij Argo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Argo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Argo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Argo. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

 • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AZ GROENINGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

 • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

 • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

 • Jobstudent verkoop kleding voor weekends en vakanties (m/v) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio van Blankenberge zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) die gedurende de weekends en vakantieperiodes wil werken als verkoopsmedewerker binnen de klediij. - U houdt de winkel draaiend en volledig in orde - U plooit de kleren netjes op en onderhoudt de winkel - Het ontvangen van klanten, bedienen en advies geven aan klanten

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

 • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

Zoek naar antwoorden van Argo in sociale netwerken
Look for responds of Argo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Argo. Laat een reactie achter voor Argo. Argo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Argo. Leave a respond for Argo. Argo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Argo op de google maps. Adres en contacten Argo
Location of Argo on the google maps. Address and contacts of Argo

Andere gerelateerde bedrijven als come Argo Argo: HUIS DOLCIS | DEXIA | Burnson NV | Espace Culturel de la Pommerage ASBL | Verheyen

Other related companies as Argo: HUIS DOLCIS | DEXIA | Burnson NV | Espace Culturel de la Pommerage ASBL | Verheyen

Argo is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Argo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02878387451. Het bedrijf Argo bevindt zich op het adres: Kapucijnenstraat 54; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Argo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Argo is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Argo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Argo, openstaande posities, locatie van Argo op de kaart.

Argo is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Argo, company assigned to the tax number BE02878387451. The company Argo is located at the address: Kapucijnenstraat 54; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Argo were not found.
The main activity of Argo is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Argo is not available. You also can look at reviews of Argo, open positions, location of Argo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Argo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Argo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Argo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Argo, employees, financial statistics.