Burnson NV

Contactgegevens Burnson NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Burnson NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Burnson NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Robert Dansaertlaan 250; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Telefoon (phone): 02 466 18 80; 02 466 29 57 (+32-02 466 18 80; 02 466 29 57) 02 466 18 80; 02 466 29 57 (+32-02 466 18 80; 02 466 29 57)

Fax (fax): 02 466 18 95 (+32-02 466 18 95) 02 466 18 95 (+32-02 466 18 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Burnson NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Burnson NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Burnson NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Burnson NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Burnson NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Burnson NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Burnson NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Burnson NV
Products information Burnson NV

BTW identificatienummer (tax): BE05993286132
Ondernemingsnummer: 7123504638
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Automobile - Electrical servic

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Burnson NV
(Get full report from official database of BE for Burnson NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Burnson NV
Addition kinds of activities for Burnson NV

3313. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
22990211. Geperste wolvel | Pressed wool felts
28160201. Chrome pigmenten: chroom groen, chroom geel, zink geel | Chrome pigments: chrome green, chrome yellow, zinc yellow
29110302. Dieselbrandstoffen | Diesel fuels
37140502. Remdrums, motorvoertuig | Brake drums, motor vehicle
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk

Werken bij Burnson NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Burnson NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Burnson NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Burnson NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

Zoek naar antwoorden van Burnson NV in sociale netwerken
Look for responds of Burnson NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Burnson NV. Laat een reactie achter voor Burnson NV. Burnson NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Burnson NV. Leave a respond for Burnson NV. Burnson NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Burnson NV op de google maps. Adres en contacten Burnson NV
Location of Burnson NV on the google maps. Address and contacts of Burnson NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Burnson NV Burnson NV: DE WIJNBOETIEK | A.A. & S. Reclame-Atelier | CARROSSERIE HAECK | DOMINIQUE VAN CANGH-DE NAYER | FRAN?OIS MATHUS

Other related companies as Burnson NV: DE WIJNBOETIEK | A.A. & S. Reclame-Atelier | CARROSSERIE HAECK | DOMINIQUE VAN CANGH-DE NAYER | FRAN?OIS MATHUS

Burnson NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Burnson NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05993286132. Het bedrijf Burnson NV bevindt zich op het adres: Robert Dansaertlaan 250; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Automobile - Electrical servic.
De hoofdactiviteit van Burnson NV is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Burnson NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Burnson NV, openstaande posities, locatie van Burnson NV op de kaart.

Burnson NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Burnson NV, company assigned to the tax number BE05993286132. The company Burnson NV is located at the address: Robert Dansaertlaan 250; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Automobile - Electrical servic.
The main activity of Burnson NV is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Burnson NV is not available. You also can look at reviews of Burnson NV, open positions, location of Burnson NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Burnson NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Burnson NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Burnson NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Burnson NV, employees, financial statistics.