Arcato (Hotel)

Contactgegevens Arcato (Hotel): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arcato (Hotel): address, phone, fax, email, website, opening hours

Arcato (Hotel)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwe Steenweg 210; 8420; De Haan (Klemskerke), België

Telefoon (phone): 059 23 57 77 (+32-059 23 57 77) 059 23 57 77 (+32-059 23 57 77)

Fax (fax): 059 23 88 66 (+32-059 23 88 66) 059 23 88 66 (+32-059 23 88 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arcato (Hotel): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arcato (Hotel)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arcato (Hotel)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arcato (Hotel), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arcato (Hotel). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arcato (Hotel), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arcato (Hotel). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arcato (Hotel)
Products information Arcato (Hotel)

BTW identificatienummer (tax): BE01343597412
Ondernemingsnummer: 9231506347
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Arcato (Hotel) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arcato (Hotel)
(Get full report from official database of BE for Arcato (Hotel))

Aanvulling soorten activiteiten voor Arcato (Hotel)
Addition kinds of activities for Arcato (Hotel)

3661. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
299200. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
722100. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
22610101. Plisse druk van katoenen breedgeweven stoffen | Plisse printing of cotton broadwoven fabrics
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
51310202. Bindingen, vooroordeel en rechte | Bindings, bias and straight
65419903. Titel zoek bedrijven | Title search companies
73899911. Document- en kantoorrecord vernietiging | Document and office record destruction
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij Arcato (Hotel): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arcato (Hotel): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arcato (Hotel). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arcato (Hotel). Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

 • Front Office Medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

 • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

 • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

 • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

 • Jobstudent winkelmedewerker (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Keuken Verkoper (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: NDC

  Type: Vaste Job

  Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van Arcato (Hotel) in sociale netwerken
Look for responds of Arcato (Hotel) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arcato (Hotel). Laat een reactie achter voor Arcato (Hotel). Arcato (Hotel) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arcato (Hotel). Leave a respond for Arcato (Hotel). Arcato (Hotel) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arcato (Hotel) op de google maps. Adres en contacten Arcato (Hotel)
Location of Arcato (Hotel) on the google maps. Address and contacts of Arcato (Hotel)

Andere gerelateerde bedrijven als come Arcato (Hotel) Arcato (Hotel): CONTAINERPARK GULLEGEM | Lightscape | BARBAY P.E. | SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW | Maison Medicale Kattebroek

Other related companies as Arcato (Hotel): CONTAINERPARK GULLEGEM | Lightscape | BARBAY P.E. | SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW | Maison Medicale Kattebroek

Arcato (Hotel) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arcato (Hotel), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343597412. Het bedrijf Arcato (Hotel) bevindt zich op het adres: Nieuwe Steenweg 210; 8420; De Haan (Klemskerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Arcato (Hotel) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arcato (Hotel) is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arcato (Hotel) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arcato (Hotel), openstaande posities, locatie van Arcato (Hotel) op de kaart.

Arcato (Hotel) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arcato (Hotel), company assigned to the tax number BE01343597412. The company Arcato (Hotel) is located at the address: Nieuwe Steenweg 210; 8420; De Haan (Klemskerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Arcato (Hotel) were not found.
The main activity of Arcato (Hotel) is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Arcato (Hotel) is not available. You also can look at reviews of Arcato (Hotel), open positions, location of Arcato (Hotel) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arcato (Hotel), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arcato (Hotel), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arcato (Hotel), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arcato (Hotel), employees, financial statistics.