SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW
Private companiesFurniture and Fixtures • SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW

Contactgegevens SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARTHUR PUESSTRAAT 197; 1502; HALLE, België

Telefoon (phone): 23569845 (+32-23569845) 23569845 (+32-23569845)

Fax (fax): +32 (63) 281-65-51 +32 (63) 281-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW
Products information SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW

BTW identificatienummer (tax): BE05409637451
Ondernemingsnummer: 7870300292
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Clubs: Kung Fu, Wushu.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW
(Get full report from official database of BE for SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW
Addition kinds of activities for SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW

342301. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
355401. Papiervormende machines | Paper forming machines
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
22810000. Garen spin mills | Yarn spinning mills
24910202. Spoorwegbruggen en schakelbanden, behandeld hout | Railroad cross bridges and switch ties, treated wood
30690403. Reddingsvesten, opblaasbaar: rubberen stof | Life jackets, inflatable: rubberized fabric
36130101. Circuit breakers, lucht | Circuit breakers, air
39990302. Down (veren) | Down (feathers)

Werken bij SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als productie-operator.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

Zoek naar antwoorden van SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW in sociale netwerken
Look for responds of SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW. Laat een reactie achter voor SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW. SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW. Leave a respond for SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW. SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW op de google maps. Adres en contacten SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW
Location of SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW on the google maps. Address and contacts of SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW

Andere gerelateerde bedrijven als come SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW: PAUL WURTH NV | Mr André Francois | KONINKLIJKE TENNISCLUB LEOPOLD | Angiolillo David | MAKELAARSKANTOOR HEEREN

Other related companies as SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW: PAUL WURTH NV | Mr André Francois | KONINKLIJKE TENNISCLUB LEOPOLD | Angiolillo David | MAKELAARSKANTOOR HEEREN

SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409637451. Het bedrijf SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW bevindt zich op het adres: ARTHUR PUESSTRAAT 197; 1502; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Kung Fu, Wushu..
De hoofdactiviteit van SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW, openstaande posities, locatie van SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW op de kaart.

SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW, company assigned to the tax number BE05409637451. The company SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW is located at the address: ARTHUR PUESSTRAAT 197; 1502; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Kung Fu, Wushu..
The main activity of SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW is not available. You also can look at reviews of SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW, open positions, location of SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHAO LIN KUNG FU SINT-PIETERS-LEEUW, employees, financial statistics.