AQUA RELAX TROOPEIRD

Contactgegevens AQUA RELAX TROOPEIRD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUA RELAX TROOPEIRD: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUA RELAX TROOPEIRD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doornikserijksweg 72-74; 8510; Kortrijk (Bellegem), België

Telefoon (phone): 056 22 26 85 (+32-056 22 26 85) 056 22 26 85 (+32-056 22 26 85)

Fax (fax): 056 22 33 63 (+32-056 22 33 63) 056 22 33 63 (+32-056 22 33 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUA RELAX TROOPEIRD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUA RELAX TROOPEIRD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUA RELAX TROOPEIRD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUA RELAX TROOPEIRD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUA RELAX TROOPEIRD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUA RELAX TROOPEIRD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUA RELAX TROOPEIRD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUA RELAX TROOPEIRD
Products information AQUA RELAX TROOPEIRD

BTW identificatienummer (tax): BE04298095703
Ondernemingsnummer: 3253021240
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Saunas

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUA RELAX TROOPEIRD
(Get full report from official database of BE for AQUA RELAX TROOPEIRD)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUA RELAX TROOPEIRD
Addition kinds of activities for AQUA RELAX TROOPEIRD

3842. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
244102. Hoesjes, hout | Cases, wood
411900. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
26719905. Thermoplastisch gecoat papier voor verpakking | Thermoplastic coated paper for packaging
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
35249900. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
35850501. Apparatuur voor bieruitgifte | Beer dispensing equipment
50850103. Doos schudt | Box shooks

Werken bij AQUA RELAX TROOPEIRD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUA RELAX TROOPEIRD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUA RELAX TROOPEIRD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUA RELAX TROOPEIRD. Looking for open vacancies in other companies

 • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

 • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

 • Kelner (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

 • Allround Technieker (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

 • MECHANIEKER (HANDZAME)

  Regio: HANDZAME

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

  Regio: SINT-JORIS-WEERT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

 • Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

 • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

 • Projectingenieur (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

 • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

 • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: RONDA

  Type: Flexijob

  klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van AQUA RELAX TROOPEIRD in sociale netwerken
Look for responds of AQUA RELAX TROOPEIRD in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUA RELAX TROOPEIRD. Laat een reactie achter voor AQUA RELAX TROOPEIRD. AQUA RELAX TROOPEIRD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUA RELAX TROOPEIRD. Leave a respond for AQUA RELAX TROOPEIRD. AQUA RELAX TROOPEIRD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUA RELAX TROOPEIRD op de google maps. Adres en contacten AQUA RELAX TROOPEIRD
Location of AQUA RELAX TROOPEIRD on the google maps. Address and contacts of AQUA RELAX TROOPEIRD

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUA RELAX TROOPEIRD AQUA RELAX TROOPEIRD: HONDENVERZORGING ANN | LA BOUTIQUE DU NETTOYAGE | BEALINE | INCO ZUIVELINDUSTRIE | ETS. MERTENS

Other related companies as AQUA RELAX TROOPEIRD: HONDENVERZORGING ANN | LA BOUTIQUE DU NETTOYAGE | BEALINE | INCO ZUIVELINDUSTRIE | ETS. MERTENS

AQUA RELAX TROOPEIRD is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUA RELAX TROOPEIRD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04298095703. Het bedrijf AQUA RELAX TROOPEIRD bevindt zich op het adres: Doornikserijksweg 72-74; 8510; Kortrijk (Bellegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 610,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Saunas.
De hoofdactiviteit van AQUA RELAX TROOPEIRD is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUA RELAX TROOPEIRD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUA RELAX TROOPEIRD, openstaande posities, locatie van AQUA RELAX TROOPEIRD op de kaart.

AQUA RELAX TROOPEIRD is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AQUA RELAX TROOPEIRD, company assigned to the tax number BE04298095703. The company AQUA RELAX TROOPEIRD is located at the address: Doornikserijksweg 72-74; 8510; Kortrijk (Bellegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 610,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Saunas.
The main activity of AQUA RELAX TROOPEIRD is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUA RELAX TROOPEIRD is not available. You also can look at reviews of AQUA RELAX TROOPEIRD, open positions, location of AQUA RELAX TROOPEIRD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUA RELAX TROOPEIRD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUA RELAX TROOPEIRD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUA RELAX TROOPEIRD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUA RELAX TROOPEIRD, employees, financial statistics.