APARTHOTEL LAMBERMONT

Particuliere bedrijvencommunicatie • APARTHOTEL LAMBERMONT
Private companiesCommunications • APARTHOTEL LAMBERMONT

Contactgegevens APARTHOTEL LAMBERMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APARTHOTEL LAMBERMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

APARTHOTEL LAMBERMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALL?E DES FREESIAS 18; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22460211 (+32-22460211) 22460211 (+32-22460211)

Fax (fax): +32 (9) 430-89-88 +32 (9) 430-89-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APARTHOTEL LAMBERMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APARTHOTEL LAMBERMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APARTHOTEL LAMBERMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APARTHOTEL LAMBERMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APARTHOTEL LAMBERMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APARTHOTEL LAMBERMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APARTHOTEL LAMBERMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APARTHOTEL LAMBERMONT
Products information APARTHOTEL LAMBERMONT

BTW identificatienummer (tax): BE06749420166
Ondernemingsnummer: 5516479492
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 533,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in APARTHOTEL LAMBERMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APARTHOTEL LAMBERMONT
(Get full report from official database of BE for APARTHOTEL LAMBERMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor APARTHOTEL LAMBERMONT
Addition kinds of activities for APARTHOTEL LAMBERMONT

382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
738400. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
07830102. Planten diensten, sierboom | Planting services, ornamental tree
10310102. Galena mijnbouw | Galena mining
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)

Werken bij APARTHOTEL LAMBERMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APARTHOTEL LAMBERMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APARTHOTEL LAMBERMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APARTHOTEL LAMBERMONT. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

 • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

 • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

 • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

 • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

  Type: Vaste Job

  *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

 • JUNIOR ACCOUNTANT M/V (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in de bouwsector, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Accountant. Je zal doorheen jouw carrière verder opgeleid worden binnen boekhouding. Je start bij het begin en staat o.a. mee in voor het inboeken van aan- en verkoopfacturen. Met andere woorden ondersteun je de hoofdboekhouders op verschillende boekhoudkundige vlakken.

 • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Logopedist(e) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Motion Center

  Type: Zelfstandige activiteit

  Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

Zoek naar antwoorden van APARTHOTEL LAMBERMONT in sociale netwerken
Look for responds of APARTHOTEL LAMBERMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor APARTHOTEL LAMBERMONT. Laat een reactie achter voor APARTHOTEL LAMBERMONT. APARTHOTEL LAMBERMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APARTHOTEL LAMBERMONT. Leave a respond for APARTHOTEL LAMBERMONT. APARTHOTEL LAMBERMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APARTHOTEL LAMBERMONT op de google maps. Adres en contacten APARTHOTEL LAMBERMONT
Location of APARTHOTEL LAMBERMONT on the google maps. Address and contacts of APARTHOTEL LAMBERMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come APARTHOTEL LAMBERMONT APARTHOTEL LAMBERMONT: HEUTZ HOMBOURG SA | DEPASSE BELGIUM SA | Coconuts | De Troef VZW | MICHEL BASEIL

Other related companies as APARTHOTEL LAMBERMONT: HEUTZ HOMBOURG SA | DEPASSE BELGIUM SA | Coconuts | De Troef VZW | MICHEL BASEIL

APARTHOTEL LAMBERMONT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APARTHOTEL LAMBERMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06749420166. Het bedrijf APARTHOTEL LAMBERMONT bevindt zich op het adres: ALL?E DES FREESIAS 18; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 533,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in APARTHOTEL LAMBERMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APARTHOTEL LAMBERMONT is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APARTHOTEL LAMBERMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APARTHOTEL LAMBERMONT, openstaande posities, locatie van APARTHOTEL LAMBERMONT op de kaart.

APARTHOTEL LAMBERMONT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is APARTHOTEL LAMBERMONT, company assigned to the tax number BE06749420166. The company APARTHOTEL LAMBERMONT is located at the address: ALL?E DES FREESIAS 18; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 533,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in APARTHOTEL LAMBERMONT were not found.
The main activity of APARTHOTEL LAMBERMONT is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of APARTHOTEL LAMBERMONT is not available. You also can look at reviews of APARTHOTEL LAMBERMONT, open positions, location of APARTHOTEL LAMBERMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APARTHOTEL LAMBERMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APARTHOTEL LAMBERMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APARTHOTEL LAMBERMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APARTHOTEL LAMBERMONT, employees, financial statistics.