Apartel Parachute SA

Contactgegevens Apartel Parachute SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Apartel Parachute SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Apartel Parachute SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Tervueren 235; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 772 54 57 (+32-02 772 54 57) 02 772 54 57 (+32-02 772 54 57)

Fax (fax): 02 772 54 57 (+32-02 772 54 57) 02 772 54 57 (+32-02 772 54 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Apartel Parachute SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Apartel Parachute SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Apartel Parachute SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Apartel Parachute SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Apartel Parachute SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Apartel Parachute SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Apartel Parachute SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Apartel Parachute SA
Products information Apartel Parachute SA

BTW identificatienummer (tax): BE01733886718
Ondernemingsnummer: 2455413818
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Apartel Parachute SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Apartel Parachute SA
(Get full report from official database of BE for Apartel Parachute SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Apartel Parachute SA
Addition kinds of activities for Apartel Parachute SA

2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
075200. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
314901. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
22310209. Spongedoek: wol, haarhaar of soortgelijke stof | Sponging cloth: wool, mohair, or similar fabric
31990203. Holsters, leer | Holsters, leather
39490503. Pijlen, boogschieten | Arrows, archery

Werken bij Apartel Parachute SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Apartel Parachute SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Apartel Parachute SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Apartel Parachute SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

 • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

 • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

 • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

 • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

  Type: Vaste Job

  Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

 • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Vroedvrouw (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: THYSSEN

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van Apartel Parachute SA in sociale netwerken
Look for responds of Apartel Parachute SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Apartel Parachute SA. Laat een reactie achter voor Apartel Parachute SA. Apartel Parachute SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Apartel Parachute SA. Leave a respond for Apartel Parachute SA. Apartel Parachute SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Apartel Parachute SA op de google maps. Adres en contacten Apartel Parachute SA
Location of Apartel Parachute SA on the google maps. Address and contacts of Apartel Parachute SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Apartel Parachute SA Apartel Parachute SA: CAST BENELUX SA/NV | HUIS RAFFINATO | LES PIEDS DU MONDE | EDDY VANOOST | HUIS KELTRA

Other related companies as Apartel Parachute SA: CAST BENELUX SA/NV | HUIS RAFFINATO | LES PIEDS DU MONDE | EDDY VANOOST | HUIS KELTRA

Apartel Parachute SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Apartel Parachute SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01733886718. Het bedrijf Apartel Parachute SA bevindt zich op het adres: Avenue de Tervueren 235; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 685,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Apartel Parachute SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Apartel Parachute SA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Apartel Parachute SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Apartel Parachute SA, openstaande posities, locatie van Apartel Parachute SA op de kaart.

Apartel Parachute SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Apartel Parachute SA, company assigned to the tax number BE01733886718. The company Apartel Parachute SA is located at the address: Avenue de Tervueren 235; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 685,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Apartel Parachute SA were not found.
The main activity of Apartel Parachute SA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Apartel Parachute SA is not available. You also can look at reviews of Apartel Parachute SA, open positions, location of Apartel Parachute SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Apartel Parachute SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Apartel Parachute SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Apartel Parachute SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Apartel Parachute SA, employees, financial statistics.