ANNE BOUNAMEAU

Contactgegevens ANNE BOUNAMEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE BOUNAMEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE BOUNAMEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAPELLE DES ANGES 28; 4890; THIMISTER-CLERMONT, België

Telefoon (phone): 87688222 (+32-87688222) 87688222 (+32-87688222)

Fax (fax): +32 (68) 519-91-74 +32 (68) 519-91-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE BOUNAMEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE BOUNAMEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE BOUNAMEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE BOUNAMEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE BOUNAMEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE BOUNAMEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE BOUNAMEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE BOUNAMEAU
Products information ANNE BOUNAMEAU

BTW identificatienummer (tax): BE07462707519
Ondernemingsnummer: 4925689697
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ANNE BOUNAMEAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE BOUNAMEAU
(Get full report from official database of BE for ANNE BOUNAMEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE BOUNAMEAU
Addition kinds of activities for ANNE BOUNAMEAU

508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
22119907. Card roll stoffen, katoen | Card roll fabrics, cotton
26210503. Constructie papier | Construction paper
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
50460300. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
54110201. Gemakwinkels, ketting | Convenience stores, chain
76999910. Textiel rolbekleding | Textile roll covering

Werken bij ANNE BOUNAMEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE BOUNAMEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE BOUNAMEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE BOUNAMEAU. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

 • Medewerker Contactcenter Non-Food (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega's bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group. Nu eens begeleid je mensen bij het online kiezen van tuinmeubelen, dan weer maak je iemand wegwijs op de bestelsite van Collect&Go of beantwoord je een vraag over de nieuwste videogames bij DreamLand. Afwisselend? Zeker en vast!

 • Employé Logistique (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

 • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

 • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

 • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

  Type: Vaste Job

  We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

 • Junior programmeurs (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: SOFT NAERT

  Type: Vaste Job

  We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

 • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van ANNE BOUNAMEAU in sociale netwerken
Look for responds of ANNE BOUNAMEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE BOUNAMEAU. Laat een reactie achter voor ANNE BOUNAMEAU. ANNE BOUNAMEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE BOUNAMEAU. Leave a respond for ANNE BOUNAMEAU. ANNE BOUNAMEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE BOUNAMEAU op de google maps. Adres en contacten ANNE BOUNAMEAU
Location of ANNE BOUNAMEAU on the google maps. Address and contacts of ANNE BOUNAMEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE BOUNAMEAU ANNE BOUNAMEAU: PASCAL DEFRAIRE | Adiam B.V.B.A. | AU ROI DU PANTALON | BW & Partners | CUYPERS

Other related companies as ANNE BOUNAMEAU: PASCAL DEFRAIRE | Adiam B.V.B.A. | AU ROI DU PANTALON | BW & Partners | CUYPERS

ANNE BOUNAMEAU is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE BOUNAMEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07462707519. Het bedrijf ANNE BOUNAMEAU bevindt zich op het adres: CHAPELLE DES ANGES 28; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in ANNE BOUNAMEAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANNE BOUNAMEAU is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE BOUNAMEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE BOUNAMEAU, openstaande posities, locatie van ANNE BOUNAMEAU op de kaart.

ANNE BOUNAMEAU is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE BOUNAMEAU, company assigned to the tax number BE07462707519. The company ANNE BOUNAMEAU is located at the address: CHAPELLE DES ANGES 28; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in ANNE BOUNAMEAU were not found.
The main activity of ANNE BOUNAMEAU is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE BOUNAMEAU is not available. You also can look at reviews of ANNE BOUNAMEAU, open positions, location of ANNE BOUNAMEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE BOUNAMEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE BOUNAMEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE BOUNAMEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE BOUNAMEAU, employees, financial statistics.