Andromeda Thalassa

Contactgegevens Andromeda Thalassa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andromeda Thalassa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andromeda Thalassa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albert I-Promenade 60; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): +32 (68) 702-52-23 +32 (68) 702-52-23

Fax (fax): +32 (53) 288-58-92 +32 (53) 288-58-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andromeda Thalassa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andromeda Thalassa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andromeda Thalassa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andromeda Thalassa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andromeda Thalassa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andromeda Thalassa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andromeda Thalassa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andromeda Thalassa
Products information Andromeda Thalassa

BTW identificatienummer (tax): BE06092163085
Ondernemingsnummer: 7547576904
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Andromeda Thalassa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andromeda Thalassa
(Get full report from official database of BE for Andromeda Thalassa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andromeda Thalassa
Addition kinds of activities for Andromeda Thalassa

753399. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels, nec | Auto exhaust system repair shops, nec
22950102. Leer, kunstmatig of imitatie | Leather, artificial or imitation
28420110. Wax removers | Wax removers
29110507. Teer of residu | Tar or residuum
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
35240201. Grasvangers, grasmaaier | Grass catchers, lawn mower
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
72130202. Coat levering | Coat supply
83610300. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped

Werken bij Andromeda Thalassa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andromeda Thalassa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andromeda Thalassa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andromeda Thalassa. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

 • Lasser (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

 • Machine operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Magazijnier (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

 • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

 • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Jobstudent (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

  Regio: PULDERBOS

  Bedrijf: PNIEL

  Type: Studentenjob

  Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

 • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: TUINEN PERREMAN

  Type: Vaste Job

  Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TECH TRONICX

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

Zoek naar antwoorden van Andromeda Thalassa in sociale netwerken
Look for responds of Andromeda Thalassa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andromeda Thalassa. Laat een reactie achter voor Andromeda Thalassa. Andromeda Thalassa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andromeda Thalassa. Leave a respond for Andromeda Thalassa. Andromeda Thalassa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andromeda Thalassa op de google maps. Adres en contacten Andromeda Thalassa
Location of Andromeda Thalassa on the google maps. Address and contacts of Andromeda Thalassa

Andere gerelateerde bedrijven als come Andromeda Thalassa Andromeda Thalassa: A.D.M.B. | Laureyns | W. VANWELKENHUYZEN | VRIJE LAGERE SCHOOL | BOULANGERIE VANGEERSDAELE

Other related companies as Andromeda Thalassa: A.D.M.B. | Laureyns | W. VANWELKENHUYZEN | VRIJE LAGERE SCHOOL | BOULANGERIE VANGEERSDAELE

Andromeda Thalassa is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Andromeda Thalassa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06092163085. Het bedrijf Andromeda Thalassa bevindt zich op het adres: Albert I-Promenade 60; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Andromeda Thalassa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Andromeda Thalassa is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andromeda Thalassa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andromeda Thalassa, openstaande posities, locatie van Andromeda Thalassa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Andromeda Thalassa is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Andromeda Thalassa, company assigned to the tax number BE06092163085. The company Andromeda Thalassa is located at the address: Albert I-Promenade 60; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Andromeda Thalassa were not found.
The main activity of Andromeda Thalassa is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Andromeda Thalassa is not available. You also can look at reviews of Andromeda Thalassa, open positions, location of Andromeda Thalassa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andromeda Thalassa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andromeda Thalassa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andromeda Thalassa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andromeda Thalassa, employees, financial statistics.