ANDROMEDA HOTEL ****

Contactgegevens ANDROMEDA HOTEL ****: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDROMEDA HOTEL ****: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDROMEDA HOTEL ****

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kursaal-Westhelling 5; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 80 66 11 (+32-059 80 66 11) 059 80 66 11 (+32-059 80 66 11)

Fax (fax): 059 80 66 29 (+32-059 80 66 29) 059 80 66 29 (+32-059 80 66 29)

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDROMEDA HOTEL ****: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDROMEDA HOTEL ****"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDROMEDA HOTEL ****"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDROMEDA HOTEL ****, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDROMEDA HOTEL ****. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDROMEDA HOTEL ****, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDROMEDA HOTEL ****. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDROMEDA HOTEL ****
Products information ANDROMEDA HOTEL ****

BTW identificatienummer (tax): BE04997924804
Ondernemingsnummer: 1654510498
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDROMEDA HOTEL ****
(Get full report from official database of BE for ANDROMEDA HOTEL ****)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDROMEDA HOTEL ****
Addition kinds of activities for ANDROMEDA HOTEL ****

202699. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
422601. Vloeistofopslag | Liquid storage
22110104. Dekens en dekens, katoen | Blankets and blanketings, cotton
30110000. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
39990808. Borduren | Embroidery kits
52110204. jalousies | Jalousies
59440102. Horloges | Watches
82499903. Commerciële kunstschool | Commercial art school

Werken bij ANDROMEDA HOTEL ****: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDROMEDA HOTEL ****: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDROMEDA HOTEL ****. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDROMEDA HOTEL ****. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek bediende (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

 • Operator CNC plooimachine (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

 • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

 • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • Verkoper fashion (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

 • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

  Type: Vaste Job

  Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

 • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Rialto Recruitment

  Type: Vaste Job

  Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

 • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van ANDROMEDA HOTEL **** in sociale netwerken
Look for responds of ANDROMEDA HOTEL **** in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDROMEDA HOTEL ****. Laat een reactie achter voor ANDROMEDA HOTEL ****. ANDROMEDA HOTEL **** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDROMEDA HOTEL ****. Leave a respond for ANDROMEDA HOTEL ****. ANDROMEDA HOTEL **** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDROMEDA HOTEL **** op de google maps. Adres en contacten ANDROMEDA HOTEL ****
Location of ANDROMEDA HOTEL **** on the google maps. Address and contacts of ANDROMEDA HOTEL ****

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDROMEDA HOTEL **** ANDROMEDA HOTEL ****: T.C. SPORTEC KRUISHOUTEM | Moons T | AERTBELIEN B | MOSAN PNEUS | THE SHOP

Other related companies as ANDROMEDA HOTEL ****: T.C. SPORTEC KRUISHOUTEM | Moons T | AERTBELIEN B | MOSAN PNEUS | THE SHOP

ANDROMEDA HOTEL **** is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDROMEDA HOTEL ****, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997924804. Het bedrijf ANDROMEDA HOTEL **** bevindt zich op het adres: Kursaal-Westhelling 5; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van ANDROMEDA HOTEL **** is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDROMEDA HOTEL **** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDROMEDA HOTEL ****, openstaande posities, locatie van ANDROMEDA HOTEL **** op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

ANDROMEDA HOTEL **** is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDROMEDA HOTEL ****, company assigned to the tax number BE04997924804. The company ANDROMEDA HOTEL **** is located at the address: Kursaal-Westhelling 5; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Seminars (Organisation of).
The main activity of ANDROMEDA HOTEL **** is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDROMEDA HOTEL **** is not available. You also can look at reviews of ANDROMEDA HOTEL ****, open positions, location of ANDROMEDA HOTEL **** on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDROMEDA HOTEL ****, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDROMEDA HOTEL ****, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDROMEDA HOTEL ****, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDROMEDA HOTEL ****, employees, financial statistics.