Ambassador Residentie

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Ambassador Residentie
Private companiesMotion Pictures • Ambassador Residentie

Contactgegevens Ambassador Residentie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ambassador Residentie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ambassador Residentie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pas 125; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 58 81 21 (+32-014 58 81 21) 014 58 81 21 (+32-014 58 81 21)

Fax (fax): +32 (19) 439-10-39 +32 (19) 439-10-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ambassador Residentie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ambassador Residentie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ambassador Residentie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ambassador Residentie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ambassador Residentie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ambassador Residentie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ambassador Residentie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ambassador Residentie
Products information Ambassador Residentie

BTW identificatienummer (tax): BE03551300048
Ondernemingsnummer: 9600097656
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 475,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Ambassador Residentie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ambassador Residentie
(Get full report from official database of BE for Ambassador Residentie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ambassador Residentie
Addition kinds of activities for Ambassador Residentie

09120000. vinvis | Finfish
10619906. Tantaliet mijnbouw | Tantalite mining
28190702. Wolframcarbide poeder, behalve schurende of metallurgische | Tungsten carbide powder, except abrasive or metallurgical
28440503. lipsticks | Lipsticks
31610000. Bagage | Luggage
36639911. Studio apparatuur, radio en televisie uitzending | Studio equipment, radio and television broadcasting
37990301. Caddy auto's | Caddy cars
39449903. Boeken, speelgoed: foto en uitsnijding | Books, toy: picture and cutout
39490902. Netten: badmintom, volleybal, tennis, enz. | Nets: badmintom, volleyball, tennis, etc.

Werken bij Ambassador Residentie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ambassador Residentie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ambassador Residentie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ambassador Residentie. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

 • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

 • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

  Type: Dienstenchequebaan

  Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

 • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Studentenjob

  Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

 • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

 • Jobstudent (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Studentenjob

  Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

 • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

 • Atelierverantwoordelijke/magazijnier (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van auto's en vrachtwagens. Je doet magazijnwerk. Je zorgt voor de werkverdeling in het atelier en springt af en toe bij op het bureau.

 • Verpleegkundige (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ROEL DE KONINCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig thuisverpleegkundige

Zoek naar antwoorden van Ambassador Residentie in sociale netwerken
Look for responds of Ambassador Residentie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ambassador Residentie. Laat een reactie achter voor Ambassador Residentie. Ambassador Residentie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ambassador Residentie. Leave a respond for Ambassador Residentie. Ambassador Residentie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ambassador Residentie op de google maps. Adres en contacten Ambassador Residentie
Location of Ambassador Residentie on the google maps. Address and contacts of Ambassador Residentie

Andere gerelateerde bedrijven als come Ambassador Residentie Ambassador Residentie: ALBERT GOEMAN | Meuris SA | De Turck D | AUTO SERVICE DUBOIS | De Spiegel

Other related companies as Ambassador Residentie: ALBERT GOEMAN | Meuris SA | De Turck D | AUTO SERVICE DUBOIS | De Spiegel

Ambassador Residentie is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ambassador Residentie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03551300048. Het bedrijf Ambassador Residentie bevindt zich op het adres: Pas 125; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 475,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Ambassador Residentie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ambassador Residentie is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ambassador Residentie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ambassador Residentie, openstaande posities, locatie van Ambassador Residentie op de kaart.

Ambassador Residentie is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ambassador Residentie, company assigned to the tax number BE03551300048. The company Ambassador Residentie is located at the address: Pas 125; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 475,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Ambassador Residentie were not found.
The main activity of Ambassador Residentie is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ambassador Residentie is not available. You also can look at reviews of Ambassador Residentie, open positions, location of Ambassador Residentie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ambassador Residentie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ambassador Residentie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ambassador Residentie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ambassador Residentie, employees, financial statistics.