Ambassador Hotel

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Ambassador Hotel
Private companiesMotion Pictures • Ambassador Hotel

Contactgegevens Ambassador Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ambassador Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ambassador Hotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belgi?lei 8-10; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 281 41 61 (+32-03 281 41 61) 03 281 41 61 (+32-03 281 41 61)

Fax (fax): 03 239 55 16 (+32-03 239 55 16) 03 239 55 16 (+32-03 239 55 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ambassador Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ambassador Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ambassador Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ambassador Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ambassador Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ambassador Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ambassador Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ambassador Hotel
Products information Ambassador Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE06412139892
Ondernemingsnummer: 2669921875
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 498,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Ambassador Hotel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ambassador Hotel
(Get full report from official database of BE for Ambassador Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ambassador Hotel
Addition kinds of activities for Ambassador Hotel

138903. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
563299. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
20489906. Feed premixes | Feed premixes
22111001. Crinoline | Crinoline
35339905. Goed hout apparatuur | Well logging equipment
36320000. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
51490602. Gezond voedsel | Health foods
80829900. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec

Werken bij Ambassador Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ambassador Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ambassador Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ambassador Hotel. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

 • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

 • Bekister (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

 • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

 • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

 • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

 • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

 • Psycholoog 38u (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: DE DRIE STROMEN

  Type: Vaste Job

  Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

 • CHAUFFEUR C (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

 • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

 • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

Zoek naar antwoorden van Ambassador Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Ambassador Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ambassador Hotel. Laat een reactie achter voor Ambassador Hotel. Ambassador Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ambassador Hotel. Leave a respond for Ambassador Hotel. Ambassador Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ambassador Hotel op de google maps. Adres en contacten Ambassador Hotel
Location of Ambassador Hotel on the google maps. Address and contacts of Ambassador Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Ambassador Hotel Ambassador Hotel: FORTIS | THEUNISSEN-SWINNEN | Neuteleers W | LA CAMPANULE | FOTO WILFRIED

Other related companies as Ambassador Hotel: FORTIS | THEUNISSEN-SWINNEN | Neuteleers W | LA CAMPANULE | FOTO WILFRIED

Ambassador Hotel is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ambassador Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06412139892. Het bedrijf Ambassador Hotel bevindt zich op het adres: Belgi?lei 8-10; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 498,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Ambassador Hotel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ambassador Hotel is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ambassador Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ambassador Hotel, openstaande posities, locatie van Ambassador Hotel op de kaart.

Ambassador Hotel is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ambassador Hotel, company assigned to the tax number BE06412139892. The company Ambassador Hotel is located at the address: Belgi?lei 8-10; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 498,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Ambassador Hotel were not found.
The main activity of Ambassador Hotel is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ambassador Hotel is not available. You also can look at reviews of Ambassador Hotel, open positions, location of Ambassador Hotel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ambassador Hotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ambassador Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ambassador Hotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ambassador Hotel, employees, financial statistics.