Ambassador (Des)

Contactgegevens Ambassador (Des): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ambassador (Des): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ambassador (Des)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duinkerkelaan 43; 8660; De Panne, België

Telefoon (phone): 058 41 16 12 (+32-058 41 16 12) 058 41 16 12 (+32-058 41 16 12)

Fax (fax): 058 42 18 84 (+32-058 42 18 84) 058 42 18 84 (+32-058 42 18 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ambassador (Des): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ambassador (Des)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ambassador (Des)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ambassador (Des), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ambassador (Des). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ambassador (Des), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ambassador (Des). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ambassador (Des)
Products information Ambassador (Des)

BTW identificatienummer (tax): BE09040069580
Ondernemingsnummer: 9340820312
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ambassador (Des)
(Get full report from official database of BE for Ambassador (Des))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ambassador (Des)
Addition kinds of activities for Ambassador (Des)

367699. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
22210500. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
33130100. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
33210104. Waterpijp, gietijzer | Water pipe, cast iron
54619900. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
73130100. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives

Werken bij Ambassador (Des): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ambassador (Des): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ambassador (Des). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ambassador (Des). Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

 • Facility medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

 • Automechanicien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

 • Lasser (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor onze klant zijn wij actief op zoek naar een ervaren lasser.

 • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: DUBRUL

  Type: Studentenjob

  Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

 • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Freaks

  Type: Vaste Job

  je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

 • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

 • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

 • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

 • logopedist (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

Zoek naar antwoorden van Ambassador (Des) in sociale netwerken
Look for responds of Ambassador (Des) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ambassador (Des). Laat een reactie achter voor Ambassador (Des). Ambassador (Des) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ambassador (Des). Leave a respond for Ambassador (Des). Ambassador (Des) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ambassador (Des) op de google maps. Adres en contacten Ambassador (Des)
Location of Ambassador (Des) on the google maps. Address and contacts of Ambassador (Des)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ambassador (Des) Ambassador (Des): FA. MEIRSON | MARC VANDEPOPULIERE | ASB INT?RIM | HIPPOLYTE WOUTERS | BELTRAMI

Other related companies as Ambassador (Des): FA. MEIRSON | MARC VANDEPOPULIERE | ASB INT?RIM | HIPPOLYTE WOUTERS | BELTRAMI

Ambassador (Des) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ambassador (Des), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09040069580. Het bedrijf Ambassador (Des) bevindt zich op het adres: Duinkerkelaan 43; 8660; De Panne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 669,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Ambassador (Des) is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ambassador (Des) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ambassador (Des), openstaande posities, locatie van Ambassador (Des) op de kaart.

Ambassador (Des) is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ambassador (Des), company assigned to the tax number BE09040069580. The company Ambassador (Des) is located at the address: Duinkerkelaan 43; 8660; De Panne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 669,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Ambassador (Des) is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ambassador (Des) is not available. You also can look at reviews of Ambassador (Des), open positions, location of Ambassador (Des) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ambassador (Des), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ambassador (Des), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ambassador (Des), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ambassador (Des), employees, financial statistics.