Amandier (L')

Contactgegevens Amandier (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amandier (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Amandier (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Bouillon 70; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont), België

Telefoon (phone): 061 22 53 73 (+32-061 22 53 73) 061 22 53 73 (+32-061 22 53 73)

Fax (fax): +32 (65) 139-87-98 +32 (65) 139-87-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amandier (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amandier (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amandier (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amandier (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amandier (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amandier (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amandier (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amandier (L')
Products information Amandier (L')

BTW identificatienummer (tax): BE02029968261
Ondernemingsnummer: 6625274658
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Restaurants; Halls - Rental

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amandier (L')
(Get full report from official database of BE for Amandier (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Amandier (L')
Addition kinds of activities for Amandier (L')

28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
30899917. Nieuwigheden, kunststoffen | Novelties, plastics
38250235. Tachometergeneratoren | Tachometer generators
39520303. Potloden en potlood onderdelen, artiesten ' | Pencils and pencil parts, artists'
50850302. Industriële uitrusting | Industrial fittings

Werken bij Amandier (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amandier (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amandier (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amandier (L'). Looking for open vacancies in other companies

 • WEVER (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in de vaste nacht.

 • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

 • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

 • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Leercontract

  Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

 • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: De Linde

  Type: Flexijob

  Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van Amandier (L') in sociale netwerken
Look for responds of Amandier (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amandier (L'). Laat een reactie achter voor Amandier (L'). Amandier (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amandier (L'). Leave a respond for Amandier (L'). Amandier (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amandier (L') op de google maps. Adres en contacten Amandier (L')
Location of Amandier (L') on the google maps. Address and contacts of Amandier (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Amandier (L') Amandier (L'): RUDOLF FORSTER | COIFFURE MARIE-LOUISE | DEKESEL AN | A. BEEKEN | N. DAOUST

Other related companies as Amandier (L'): RUDOLF FORSTER | COIFFURE MARIE-LOUISE | DEKESEL AN | A. BEEKEN | N. DAOUST

Amandier (L') is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Amandier (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02029968261. Het bedrijf Amandier (L') bevindt zich op het adres: Avenue de Bouillon 70; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants; Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van Amandier (L') is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amandier (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amandier (L'), openstaande posities, locatie van Amandier (L') op de kaart.

Amandier (L') is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Amandier (L'), company assigned to the tax number BE02029968261. The company Amandier (L') is located at the address: Avenue de Bouillon 70; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants; Halls - Rental.
The main activity of Amandier (L') is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Amandier (L') is not available. You also can look at reviews of Amandier (L'), open positions, location of Amandier (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amandier (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amandier (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amandier (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amandier (L'), employees, financial statistics.