Almap Hotels Management NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Almap Hotels Management NV
Private companiesCoal Mining • Almap Hotels Management NV

Contactgegevens Almap Hotels Management NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Almap Hotels Management NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Almap Hotels Management NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jacobsmarkt 85; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 80 80 (+32-03 231 80 80) 03 231 80 80 (+32-03 231 80 80)

Fax (fax): 03 232 43 43 (+32-03 232 43 43) 03 232 43 43 (+32-03 232 43 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Almap Hotels Management NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Almap Hotels Management NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Almap Hotels Management NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Almap Hotels Management NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Almap Hotels Management NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Almap Hotels Management NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Almap Hotels Management NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Almap Hotels Management NV
Products information Almap Hotels Management NV

BTW identificatienummer (tax): BE07008972167
Ondernemingsnummer: 4379669189
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Almap Hotels Management NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Almap Hotels Management NV
(Get full report from official database of BE for Almap Hotels Management NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Almap Hotels Management NV
Addition kinds of activities for Almap Hotels Management NV

0921. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
23960201. Bindings, vooroordeel: gemaakt van aangekochte materialen | Bindings, bias: made from purchased materials
34449903. Koeltorens, plaatmetaal | Cooling towers, sheet metal
38290504. Ion kamers | Ion chambers
50460301. Bakkerij apparatuur en benodigdheden | Bakery equipment and supplies
54419901. Snoep | Candy
72991202. Kopersclub | Buyers' club

Werken bij Almap Hotels Management NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Almap Hotels Management NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Almap Hotels Management NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Almap Hotels Management NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

 • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

 • Laborant (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

 • Lasser samensteller (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

 • Machine operator (vullijn) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

 • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • Aankoper MRO (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

 • Key Account Promotor (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

  Type: Vaste Job

  Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

 • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PLOPSA

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

Zoek naar antwoorden van Almap Hotels Management NV in sociale netwerken
Look for responds of Almap Hotels Management NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Almap Hotels Management NV. Laat een reactie achter voor Almap Hotels Management NV. Almap Hotels Management NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Almap Hotels Management NV. Leave a respond for Almap Hotels Management NV. Almap Hotels Management NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Almap Hotels Management NV op de google maps. Adres en contacten Almap Hotels Management NV
Location of Almap Hotels Management NV on the google maps. Address and contacts of Almap Hotels Management NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Almap Hotels Management NV Almap Hotels Management NV: RUSTHUIS DE VLIET | ARTISANTS RENOV. DU HOME | WILLY JANS | EURO-ARDENNES IMMO | Inn (The)

Other related companies as Almap Hotels Management NV: RUSTHUIS DE VLIET | ARTISANTS RENOV. DU HOME | WILLY JANS | EURO-ARDENNES IMMO | Inn (The)

Almap Hotels Management NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Almap Hotels Management NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008972167. Het bedrijf Almap Hotels Management NV bevindt zich op het adres: Sint-Jacobsmarkt 85; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 619,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Almap Hotels Management NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Almap Hotels Management NV is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Almap Hotels Management NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Almap Hotels Management NV, openstaande posities, locatie van Almap Hotels Management NV op de kaart.

Almap Hotels Management NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Almap Hotels Management NV, company assigned to the tax number BE07008972167. The company Almap Hotels Management NV is located at the address: Sint-Jacobsmarkt 85; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 619,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Almap Hotels Management NV were not found.
The main activity of Almap Hotels Management NV is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Almap Hotels Management NV is not available. You also can look at reviews of Almap Hotels Management NV, open positions, location of Almap Hotels Management NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Almap Hotels Management NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Almap Hotels Management NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Almap Hotels Management NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Almap Hotels Management NV, employees, financial statistics.