Almabel

Contactgegevens Almabel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Almabel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Almabel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schnellenberg 36; 4721; Kelmis (Neu Moresnet), België

Telefoon (phone): 087 65 97 02 (+32-087 65 97 02) 087 65 97 02 (+32-087 65 97 02)

Fax (fax): 087 63 03 76 (+32-087 63 03 76) 087 63 03 76 (+32-087 63 03 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Almabel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Almabel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Almabel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Almabel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Almabel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Almabel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Almabel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Almabel
Products information Almabel

BTW identificatienummer (tax): BE05944946289
Ondernemingsnummer: 1116180419
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Almabel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Almabel
(Get full report from official database of BE for Almabel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Almabel
Addition kinds of activities for Almabel

306912. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
32759901. Landbouwgips | Agricultural gypsum
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart
86990100. Atletische organisaties | Athletic organizations
87330200. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization

Werken bij Almabel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Almabel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Almabel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Almabel. Looking for open vacancies in other companies

 • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

 • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hays Response Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

 • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Tekenaar (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

 • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

 • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

 • Huishoudhulp (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Agilitas Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • kelner restaurant (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Restaurant Cocotte

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een kelner voor ons restaurant. Startdatum is voorzien begin oktober. U staat in voor de mice en place, zaaldienst, ontvangen van gasten, uitleg menu en drank. Ook dient u het eten op en schenkt u de drank.

 • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: ISCAR BENELUX

  Type: Vaste Job

  Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

Zoek naar antwoorden van Almabel in sociale netwerken
Look for responds of Almabel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Almabel. Laat een reactie achter voor Almabel. Almabel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Almabel. Leave a respond for Almabel. Almabel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Almabel op de google maps. Adres en contacten Almabel
Location of Almabel on the google maps. Address and contacts of Almabel

Andere gerelateerde bedrijven als come Almabel Almabel: CHARCUTERIE LANSSENS | VAN VLASSELAER WILLY | ALL STOCK BELGIUM | VRIJE LAGERE SCHOOL | Hak Auto

Other related companies as Almabel: CHARCUTERIE LANSSENS | VAN VLASSELAER WILLY | ALL STOCK BELGIUM | VRIJE LAGERE SCHOOL | Hak Auto

Almabel is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Almabel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05944946289. Het bedrijf Almabel bevindt zich op het adres: Schnellenberg 36; 4721; Kelmis (Neu Moresnet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Almabel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Almabel is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Almabel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Almabel, openstaande posities, locatie van Almabel op de kaart.

Almabel is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Almabel, company assigned to the tax number BE05944946289. The company Almabel is located at the address: Schnellenberg 36; 4721; Kelmis (Neu Moresnet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Almabel were not found.
The main activity of Almabel is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Almabel is not available. You also can look at reviews of Almabel, open positions, location of Almabel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Almabel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Almabel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Almabel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Almabel, employees, financial statistics.