Alfa Molenvijver Hotel

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Alfa Molenvijver Hotel
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Alfa Molenvijver Hotel

Contactgegevens Alfa Molenvijver Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alfa Molenvijver Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alfa Molenvijver Hotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albert Remansstraat 1; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 36 41 50 (+32-089 36 41 50) 089 36 41 50 (+32-089 36 41 50)

Fax (fax): 089 36 41 51 (+32-089 36 41 51) 089 36 41 51 (+32-089 36 41 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alfa Molenvijver Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alfa Molenvijver Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alfa Molenvijver Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alfa Molenvijver Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alfa Molenvijver Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alfa Molenvijver Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alfa Molenvijver Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alfa Molenvijver Hotel
Products information Alfa Molenvijver Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE06639831542
Ondernemingsnummer: 7596466064
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Alfa Molenvijver Hotel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alfa Molenvijver Hotel
(Get full report from official database of BE for Alfa Molenvijver Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alfa Molenvijver Hotel
Addition kinds of activities for Alfa Molenvijver Hotel

33560301. Magnesium- en magnesiumlegeringen, lakens, vormen, enz. | Magnesium and magnesium alloy bars, sheets, shapes, etc.
50130102. Automobielglas | Automobile glass
72190000. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
73590000. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
73891403. Barter uitwisseling | Barter exchange

Werken bij Alfa Molenvijver Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alfa Molenvijver Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alfa Molenvijver Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alfa Molenvijver Hotel. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator CNC freesmachine + CNC draaibank (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zij we op zoek naar een operator cnc freesmachine + cnc draaibank

 • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

 • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

 • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

 • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

 • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Studentenjob

  OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Jobstudent (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

 • Formateur en aromathérapie (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

Zoek naar antwoorden van Alfa Molenvijver Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Alfa Molenvijver Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alfa Molenvijver Hotel. Laat een reactie achter voor Alfa Molenvijver Hotel. Alfa Molenvijver Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alfa Molenvijver Hotel. Leave a respond for Alfa Molenvijver Hotel. Alfa Molenvijver Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alfa Molenvijver Hotel op de google maps. Adres en contacten Alfa Molenvijver Hotel
Location of Alfa Molenvijver Hotel on the google maps. Address and contacts of Alfa Molenvijver Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Alfa Molenvijver Hotel Alfa Molenvijver Hotel: NICOLE VANVOORDEN | ESMAT TRAVEL | Silhouette | J.M. TILLIEUX | JACQUES GROVEN

Other related companies as Alfa Molenvijver Hotel: NICOLE VANVOORDEN | ESMAT TRAVEL | Silhouette | J.M. TILLIEUX | JACQUES GROVEN

Alfa Molenvijver Hotel is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alfa Molenvijver Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06639831542. Het bedrijf Alfa Molenvijver Hotel bevindt zich op het adres: Albert Remansstraat 1; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Alfa Molenvijver Hotel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alfa Molenvijver Hotel is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alfa Molenvijver Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alfa Molenvijver Hotel, openstaande posities, locatie van Alfa Molenvijver Hotel op de kaart.

Alfa Molenvijver Hotel is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alfa Molenvijver Hotel, company assigned to the tax number BE06639831542. The company Alfa Molenvijver Hotel is located at the address: Albert Remansstraat 1; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Alfa Molenvijver Hotel were not found.
The main activity of Alfa Molenvijver Hotel is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alfa Molenvijver Hotel is not available. You also can look at reviews of Alfa Molenvijver Hotel, open positions, location of Alfa Molenvijver Hotel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alfa Molenvijver Hotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alfa Molenvijver Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alfa Molenvijver Hotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alfa Molenvijver Hotel, employees, financial statistics.