Alfa Golden Tulip Hotels

Contactgegevens Alfa Golden Tulip Hotels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alfa Golden Tulip Hotels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alfa Golden Tulip Hotels

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Plantin en Moretuslei 144; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 235 78 80 (+32-03 235 78 80) 03 235 78 80 (+32-03 235 78 80)

Fax (fax): +32 (12) 959-91-61 +32 (12) 959-91-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alfa Golden Tulip Hotels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alfa Golden Tulip Hotels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alfa Golden Tulip Hotels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alfa Golden Tulip Hotels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alfa Golden Tulip Hotels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alfa Golden Tulip Hotels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alfa Golden Tulip Hotels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alfa Golden Tulip Hotels
Products information Alfa Golden Tulip Hotels

BTW identificatienummer (tax): BE09110107421
Ondernemingsnummer: 8891204833
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Alfa Golden Tulip Hotels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alfa Golden Tulip Hotels
(Get full report from official database of BE for Alfa Golden Tulip Hotels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alfa Golden Tulip Hotels
Addition kinds of activities for Alfa Golden Tulip Hotels

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
35689902. Koorden, as (krachtoverbrenging apparatuur) | Collars, shaft (power transmission equipment)
42229900. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
50150102. Automotive benodigdheden, gebruikt: groothandel en detailhandel | Automotive supplies, used: wholesale and retail
51220100. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products

Werken bij Alfa Golden Tulip Hotels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alfa Golden Tulip Hotels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alfa Golden Tulip Hotels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alfa Golden Tulip Hotels. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

 • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

 • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De taken zijn de volgende:  - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:  Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

 • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

 • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: BSC

  Type: Vaste Job

  Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

 • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

  Type: Vaste Job

  Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • HR-freelancers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

 • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

Zoek naar antwoorden van Alfa Golden Tulip Hotels in sociale netwerken
Look for responds of Alfa Golden Tulip Hotels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alfa Golden Tulip Hotels. Laat een reactie achter voor Alfa Golden Tulip Hotels. Alfa Golden Tulip Hotels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alfa Golden Tulip Hotels. Leave a respond for Alfa Golden Tulip Hotels. Alfa Golden Tulip Hotels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alfa Golden Tulip Hotels op de google maps. Adres en contacten Alfa Golden Tulip Hotels
Location of Alfa Golden Tulip Hotels on the google maps. Address and contacts of Alfa Golden Tulip Hotels

Andere gerelateerde bedrijven als come Alfa Golden Tulip Hotels Alfa Golden Tulip Hotels: AVANTI | BW HOTEL GULDEN ANKER | Autovil | E.R.P.E. | ANDRES

Other related companies as Alfa Golden Tulip Hotels: AVANTI | BW HOTEL GULDEN ANKER | Autovil | E.R.P.E. | ANDRES

Alfa Golden Tulip Hotels is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alfa Golden Tulip Hotels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09110107421. Het bedrijf Alfa Golden Tulip Hotels bevindt zich op het adres: Plantin en Moretuslei 144; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 782,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Alfa Golden Tulip Hotels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alfa Golden Tulip Hotels is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alfa Golden Tulip Hotels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alfa Golden Tulip Hotels, openstaande posities, locatie van Alfa Golden Tulip Hotels op de kaart.

Alfa Golden Tulip Hotels is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alfa Golden Tulip Hotels, company assigned to the tax number BE09110107421. The company Alfa Golden Tulip Hotels is located at the address: Plantin en Moretuslei 144; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 782,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Alfa Golden Tulip Hotels were not found.
The main activity of Alfa Golden Tulip Hotels is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alfa Golden Tulip Hotels is not available. You also can look at reviews of Alfa Golden Tulip Hotels, open positions, location of Alfa Golden Tulip Hotels on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alfa Golden Tulip Hotels, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alfa Golden Tulip Hotels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alfa Golden Tulip Hotels, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alfa Golden Tulip Hotels, employees, financial statistics.