Aldhem **** Hotel

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Aldhem **** Hotel

Contactgegevens Aldhem **** Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aldhem **** Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aldhem **** Hotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jagersdreef 1; 2280; Grobbendonk, België

Telefoon (phone): 014 50 10 01 (+32-014 50 10 01) 014 50 10 01 (+32-014 50 10 01)

Fax (fax): 014 50 10 13 (+32-014 50 10 13) 014 50 10 13 (+32-014 50 10 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aldhem **** Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aldhem **** Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aldhem **** Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aldhem **** Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aldhem **** Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aldhem **** Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aldhem **** Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aldhem **** Hotel
Products information Aldhem **** Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE08732452392
Ondernemingsnummer: 3021484375
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Congresses (Organization of); Party planning; Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aldhem **** Hotel
(Get full report from official database of BE for Aldhem **** Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aldhem **** Hotel
Addition kinds of activities for Aldhem **** Hotel

203203. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
22530000. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
32979900. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
38230104. Thermistors, industrieel proces type | Thermistors, industrial process type
50399911. Septische tanks | Septic tanks
51310214. Draad | Thread

Werken bij Aldhem **** Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aldhem **** Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aldhem **** Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aldhem **** Hotel. Looking for open vacancies in other companies

 • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

 • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

 • dakwerker : (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

 • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

 • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

 • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

 • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Intelect

  Type: Studentenjob

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

 • Jobstudent (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Eco-dé bvba

  Type: Vaste Job

  Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

 • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FACQ

  Type: Vaste Job

  Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

 • Project manager (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

Zoek naar antwoorden van Aldhem **** Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Aldhem **** Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aldhem **** Hotel. Laat een reactie achter voor Aldhem **** Hotel. Aldhem **** Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aldhem **** Hotel. Leave a respond for Aldhem **** Hotel. Aldhem **** Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aldhem **** Hotel op de google maps. Adres en contacten Aldhem **** Hotel
Location of Aldhem **** Hotel on the google maps. Address and contacts of Aldhem **** Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Aldhem **** Hotel Aldhem **** Hotel: Capiau G | Garage Crucifix | CAMPING A LA FERME | HILDA DE BURCK | PHILIPPE VAN DER BEKEN

Other related companies as Aldhem **** Hotel: Capiau G | Garage Crucifix | CAMPING A LA FERME | HILDA DE BURCK | PHILIPPE VAN DER BEKEN

Aldhem **** Hotel is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aldhem **** Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08732452392. Het bedrijf Aldhem **** Hotel bevindt zich op het adres: Jagersdreef 1; 2280; Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Congresses (Organization of); Party planning; Restaurants.
De hoofdactiviteit van Aldhem **** Hotel is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aldhem **** Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aldhem **** Hotel, openstaande posities, locatie van Aldhem **** Hotel op de kaart.

Aldhem **** Hotel is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aldhem **** Hotel, company assigned to the tax number BE08732452392. The company Aldhem **** Hotel is located at the address: Jagersdreef 1; 2280; Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Congresses (Organization of); Party planning; Restaurants.
The main activity of Aldhem **** Hotel is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Aldhem **** Hotel is not available. You also can look at reviews of Aldhem **** Hotel, open positions, location of Aldhem **** Hotel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aldhem **** Hotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aldhem **** Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aldhem **** Hotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aldhem **** Hotel, employees, financial statistics.