CAMPING A LA FERME

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • CAMPING A LA FERME

Contactgegevens CAMPING A LA FERME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMPING A LA FERME: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMPING A LA FERME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARGENSAULT 59; 4890; THIMISTER-CLERMONT, België

Telefoon (phone): 87446252 (+32-87446252) 87446252 (+32-87446252)

Fax (fax): +32 (4) 109-54-66 +32 (4) 109-54-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMPING A LA FERME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMPING A LA FERME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMPING A LA FERME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMPING A LA FERME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMPING A LA FERME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMPING A LA FERME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMPING A LA FERME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMPING A LA FERME
Products information CAMPING A LA FERME

BTW identificatienummer (tax): BE02624328613
Ondernemingsnummer: 3374420166
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CAMPING A LA FERME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kampeerterreinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMPING A LA FERME
(Get full report from official database of BE for CAMPING A LA FERME)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMPING A LA FERME
Addition kinds of activities for CAMPING A LA FERME

4482. Ferries | Ferries
232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
511300. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
22210801. Duvetyn, synthetische vezel en zijde | Duvetyn, manmade fiber and silk
22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
27590601. imprinting | Imprinting
73190202. Couponverdeling | Coupon distribution
75149900. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec

Werken bij CAMPING A LA FERME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMPING A LA FERME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMPING A LA FERME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMPING A LA FERME. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Technisch klusjesman (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

Zoek naar antwoorden van CAMPING A LA FERME in sociale netwerken
Look for responds of CAMPING A LA FERME in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMPING A LA FERME. Laat een reactie achter voor CAMPING A LA FERME. CAMPING A LA FERME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMPING A LA FERME. Leave a respond for CAMPING A LA FERME. CAMPING A LA FERME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMPING A LA FERME op de google maps. Adres en contacten CAMPING A LA FERME
Location of CAMPING A LA FERME on the google maps. Address and contacts of CAMPING A LA FERME

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMPING A LA FERME CAMPING A LA FERME: Bockstaele E BVBA | JEAN-MARIE FOURNIER | Javaux J | AU BOIS GOURMET | FA. BACKX

Other related companies as CAMPING A LA FERME: Bockstaele E BVBA | JEAN-MARIE FOURNIER | Javaux J | AU BOIS GOURMET | FA. BACKX

CAMPING A LA FERME is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMPING A LA FERME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02624328613. Het bedrijf CAMPING A LA FERME bevindt zich op het adres: MARGENSAULT 59; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kampeerterreinen. Producten gemaakt in CAMPING A LA FERME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAMPING A LA FERME is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMPING A LA FERME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMPING A LA FERME, openstaande posities, locatie van CAMPING A LA FERME op de kaart.

CAMPING A LA FERME is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMPING A LA FERME, company assigned to the tax number BE02624328613. The company CAMPING A LA FERME is located at the address: MARGENSAULT 59; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kampeerterreinen. Products created in CAMPING A LA FERME were not found.
The main activity of CAMPING A LA FERME is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMPING A LA FERME is not available. You also can look at reviews of CAMPING A LA FERME, open positions, location of CAMPING A LA FERME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMPING A LA FERME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMPING A LA FERME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMPING A LA FERME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMPING A LA FERME, employees, financial statistics.