ALBERT I HOTEL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ALBERT I HOTEL
Private companiesCoal Mining • ALBERT I HOTEL

Contactgegevens ALBERT I HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT I HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT I HOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASTRIDPLEIN 11; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58520869 (+32-58520869) 58520869 (+32-58520869)

Fax (fax): +32 (3) 974-43-63 +32 (3) 974-43-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT I HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT I HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT I HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT I HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT I HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT I HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT I HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT I HOTEL
Products information ALBERT I HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE04477172851
Ondernemingsnummer: 3621063232
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ALBERT I HOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT I HOTEL
(Get full report from official database of BE for ALBERT I HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT I HOTEL
Addition kinds of activities for ALBERT I HOTEL

28420108. Stain removers | Stain removers
30890600. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
50430302. Filmstudio en theaterapparatuur | Motion picture studio and theater equipment

Werken bij ALBERT I HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT I HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT I HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT I HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Kempen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

 • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

 • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

 • Verkoper - verkoopster Vis-afdeling MAKRO Eke voltijds (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de vis-afdeling bij Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal instaan voor het bedienen van de klanten, klaarzetten van bestellingen, aanvullen van de afdeling, controle op kwaliteit, onderhoud van de afdeling, ...

 • Redders (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

 • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BRICE

  Type: Studentenjob

  BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • JOBSTUDENT MET KENNIS FRANS-ENGELS-BASIS DUITS GEZOCHT VOOR 6/8 - 10/8 M/V (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Studentenjob

  Voor de periode van 6/8 - 10/8 zijn we op zoek naar een student. Je kan frans - engels - nederlands - basis duits spreken. Taken: Receptietaken, telefoon, ontvangst bezoekers, koerierdienst, administratieve taken,.. Dagwerk 8u - 17u

 • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: De Lijn

  Type: Vaste Job

  Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

 • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

  Regio: STENE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Vaste Job

  U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

 • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Functional Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

 • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ALBERT I HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT I HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT I HOTEL. Laat een reactie achter voor ALBERT I HOTEL. ALBERT I HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT I HOTEL. Leave a respond for ALBERT I HOTEL. ALBERT I HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT I HOTEL op de google maps. Adres en contacten ALBERT I HOTEL
Location of ALBERT I HOTEL on the google maps. Address and contacts of ALBERT I HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT I HOTEL ALBERT I HOTEL: DEMARET -MALTER | De Kluif VZW | F.C. TURKSE RANGERS | Molenhof ('t) | Elsevier Librico NV

Other related companies as ALBERT I HOTEL: DEMARET -MALTER | De Kluif VZW | F.C. TURKSE RANGERS | Molenhof ('t) | Elsevier Librico NV

ALBERT I HOTEL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT I HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04477172851. Het bedrijf ALBERT I HOTEL bevindt zich op het adres: ASTRIDPLEIN 11; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 806,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in ALBERT I HOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERT I HOTEL is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT I HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT I HOTEL, openstaande posities, locatie van ALBERT I HOTEL op de kaart.

ALBERT I HOTEL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT I HOTEL, company assigned to the tax number BE04477172851. The company ALBERT I HOTEL is located at the address: ASTRIDPLEIN 11; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 806,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in ALBERT I HOTEL were not found.
The main activity of ALBERT I HOTEL is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT I HOTEL is not available. You also can look at reviews of ALBERT I HOTEL, open positions, location of ALBERT I HOTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT I HOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT I HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT I HOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT I HOTEL, employees, financial statistics.