Albert I Hotel

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Albert I Hotel

Contactgegevens Albert I Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Albert I Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Albert I Hotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Astridplein 11; 8670; Koksijde (Oostduinkerke), België

Telefoon (phone): 058 52 08 69 (+32-058 52 08 69) 058 52 08 69 (+32-058 52 08 69)

Fax (fax): 058 52 09 04 (+32-058 52 09 04) 058 52 09 04 (+32-058 52 09 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Albert I Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Albert I Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Albert I Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Albert I Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Albert I Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Albert I Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Albert I Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Albert I Hotel
Products information Albert I Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE01836059570
Ondernemingsnummer: 3493621826
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Albert I Hotel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Albert I Hotel
(Get full report from official database of BE for Albert I Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Albert I Hotel
Addition kinds of activities for Albert I Hotel

3769. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
26760000. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
34119903. Olie blikjes, metaal | Oil cans, metal
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
39319905. Octophones | Octophones
39999944. Wollen trek | Wool pulling
50430300. Filmapparatuur | Motion picture equipment
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
89990101. Artiest | Artist

Werken bij Albert I Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Albert I Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Albert I Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Albert I Hotel. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

 • Werfleider ruwbouw (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

 • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

 • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

 • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

 • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PRIMARK

  Type: Studentenjob

  Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

 • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: INFANO

  Type: Vaste Job

  Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

 • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

  Type: Vaste Job

  Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

 • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

 • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: HUDSON BELGIUM

  Type: Vaste Job

  RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

 • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

 • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van Albert I Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Albert I Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Albert I Hotel. Laat een reactie achter voor Albert I Hotel. Albert I Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Albert I Hotel. Leave a respond for Albert I Hotel. Albert I Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Albert I Hotel op de google maps. Adres en contacten Albert I Hotel
Location of Albert I Hotel on the google maps. Address and contacts of Albert I Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Albert I Hotel Albert I Hotel: PROOST | ICHTYES KUNSTZWEMVER. | Fimago | Counet | CONINX TRADING

Other related companies as Albert I Hotel: PROOST | ICHTYES KUNSTZWEMVER. | Fimago | Counet | CONINX TRADING

Albert I Hotel is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Albert I Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01836059570. Het bedrijf Albert I Hotel bevindt zich op het adres: Astridplein 11; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 114,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Albert I Hotel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Albert I Hotel is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Albert I Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Albert I Hotel, openstaande posities, locatie van Albert I Hotel op de kaart.

Albert I Hotel is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Albert I Hotel, company assigned to the tax number BE01836059570. The company Albert I Hotel is located at the address: Astridplein 11; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 114,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Albert I Hotel were not found.
The main activity of Albert I Hotel is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Albert I Hotel is not available. You also can look at reviews of Albert I Hotel, open positions, location of Albert I Hotel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Albert I Hotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Albert I Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Albert I Hotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Albert I Hotel, employees, financial statistics.