ALBERGO LUTECIA

Contactgegevens ALBERGO LUTECIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERGO LUTECIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERGO LUTECIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VICTORIA REGINAPLANTSOEN 11; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22175986 (+32-22175986) 22175986 (+32-22175986)

Fax (fax): +32 (86) 471-56-33 +32 (86) 471-56-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERGO LUTECIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERGO LUTECIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERGO LUTECIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERGO LUTECIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERGO LUTECIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERGO LUTECIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERGO LUTECIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERGO LUTECIA
Products information ALBERGO LUTECIA

BTW identificatienummer (tax): BE03109100341
Ondernemingsnummer: 2203552246
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ALBERGO LUTECIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERGO LUTECIA
(Get full report from official database of BE for ALBERGO LUTECIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERGO LUTECIA
Addition kinds of activities for ALBERGO LUTECIA

20640104. Vruchten gekandeld, gekristalliseerd of geglazuurd | Fruits candied, crystallized, or glazed
36489902. Zaklampen | Flashlights
36959901. Optische schijven en tape, leeg | Optical disks and tape, blank
38270101. kijker | Binoculars
41110202. Trolley operatie | Trolley operation
47850101. Tollbrug operatie | Toll bridge operation
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'
51910203. Hooi | Hay
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
70320202. Meisjescamp | Girls' camp

Werken bij ALBERGO LUTECIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERGO LUTECIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERGO LUTECIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERGO LUTECIA. Looking for open vacancies in other companies

 • Calculator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

 • Tekenaar - ontwerper (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Het ontwerp van machines, mallen,... - ontwerp analyseren, ontwerpfouten detecteren - communicatie met opdrachtgever/klant - aansturen werkplaats - opmetingen uitvoeren

 • Magazijnier (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

 • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Amby Koersel

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Student Orderpicker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Studentenjob

  Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

 • Betonarbeider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

 • .Net developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ASSIGN

  Type: Vaste Job

  Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

 • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Zelfstandige activiteit

  (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

 • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

 • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van ALBERGO LUTECIA in sociale netwerken
Look for responds of ALBERGO LUTECIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERGO LUTECIA. Laat een reactie achter voor ALBERGO LUTECIA. ALBERGO LUTECIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERGO LUTECIA. Leave a respond for ALBERGO LUTECIA. ALBERGO LUTECIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERGO LUTECIA op de google maps. Adres en contacten ALBERGO LUTECIA
Location of ALBERGO LUTECIA on the google maps. Address and contacts of ALBERGO LUTECIA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERGO LUTECIA ALBERGO LUTECIA: FRANZ REINARTZ | DE NATUURWINKEL | Kadycz | KABELWERK AG | NEW DISTRIBUTION SYSTEMS

Other related companies as ALBERGO LUTECIA: FRANZ REINARTZ | DE NATUURWINKEL | Kadycz | KABELWERK AG | NEW DISTRIBUTION SYSTEMS

ALBERGO LUTECIA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERGO LUTECIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03109100341. Het bedrijf ALBERGO LUTECIA bevindt zich op het adres: VICTORIA REGINAPLANTSOEN 11; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 269,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in ALBERGO LUTECIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERGO LUTECIA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERGO LUTECIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERGO LUTECIA, openstaande posities, locatie van ALBERGO LUTECIA op de kaart.

ALBERGO LUTECIA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERGO LUTECIA, company assigned to the tax number BE03109100341. The company ALBERGO LUTECIA is located at the address: VICTORIA REGINAPLANTSOEN 11; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 269,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in ALBERGO LUTECIA were not found.
The main activity of ALBERGO LUTECIA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERGO LUTECIA is not available. You also can look at reviews of ALBERGO LUTECIA, open positions, location of ALBERGO LUTECIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERGO LUTECIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERGO LUTECIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERGO LUTECIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERGO LUTECIA, employees, financial statistics.