ALAUDA HOTEL-RESTAURANT

Contactgegevens ALAUDA HOTEL-RESTAURANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAUDA HOTEL-RESTAURANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAUDA HOTEL-RESTAURANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 28; 2480; Dessel, België

Telefoon (phone): 014 37 50 71 (+32-014 37 50 71) 014 37 50 71 (+32-014 37 50 71)

Fax (fax): 014 37 50 71; 014 38 92 99 (+32-014 37 50 71; 014 38 92 99) 014 37 50 71; 014 38 92 99 (+32-014 37 50 71; 014 38 92 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAUDA HOTEL-RESTAURANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAUDA HOTEL-RESTAURANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAUDA HOTEL-RESTAURANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAUDA HOTEL-RESTAURANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAUDA HOTEL-RESTAURANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAUDA HOTEL-RESTAURANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAUDA HOTEL-RESTAURANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAUDA HOTEL-RESTAURANT
Products information ALAUDA HOTEL-RESTAURANT

BTW identificatienummer (tax): BE07008697509
Ondernemingsnummer: 5828491210
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ALAUDA HOTEL-RESTAURANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAUDA HOTEL-RESTAURANT
(Get full report from official database of BE for ALAUDA HOTEL-RESTAURANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAUDA HOTEL-RESTAURANT
Addition kinds of activities for ALAUDA HOTEL-RESTAURANT

9411. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
289100. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
27820500. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
35350103. Pneumatische buis transportsystemen | Pneumatic tube conveyor systems
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls

Werken bij ALAUDA HOTEL-RESTAURANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAUDA HOTEL-RESTAURANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAUDA HOTEL-RESTAURANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAUDA HOTEL-RESTAURANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

 • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

 • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Logistiek bediende (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

 • Kraanmachinist (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

 • plukker (BELLEM)

  Regio: BELLEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

 • Elektricien (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

 • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

 • Werkplaatsverantwoordelijke (voor onze vestiging in BEVEREN/KRUIBEKE) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: VAN HOVE GARAGES NV

  Type: Vaste Job

  - Je voert onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie,... - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van Renault Trucks

 • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

  Type: Vaste Job

  Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

 • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: INE VAN DEURSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

 • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

  Regio: ROTEM

  Bedrijf: JAEKEN JACKY

  Type: Flexijob

  Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van ALAUDA HOTEL-RESTAURANT in sociale netwerken
Look for responds of ALAUDA HOTEL-RESTAURANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAUDA HOTEL-RESTAURANT. Laat een reactie achter voor ALAUDA HOTEL-RESTAURANT. ALAUDA HOTEL-RESTAURANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAUDA HOTEL-RESTAURANT. Leave a respond for ALAUDA HOTEL-RESTAURANT. ALAUDA HOTEL-RESTAURANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAUDA HOTEL-RESTAURANT op de google maps. Adres en contacten ALAUDA HOTEL-RESTAURANT
Location of ALAUDA HOTEL-RESTAURANT on the google maps. Address and contacts of ALAUDA HOTEL-RESTAURANT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAUDA HOTEL-RESTAURANT ALAUDA HOTEL-RESTAURANT: LUC VAN CAENEGHEM | CALORIA | FEDERALE POLITIE | VAN DEN KIEBOOM DANNY | Lexauto BVBA

Other related companies as ALAUDA HOTEL-RESTAURANT: LUC VAN CAENEGHEM | CALORIA | FEDERALE POLITIE | VAN DEN KIEBOOM DANNY | Lexauto BVBA

ALAUDA HOTEL-RESTAURANT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAUDA HOTEL-RESTAURANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008697509. Het bedrijf ALAUDA HOTEL-RESTAURANT bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 28; 2480; Dessel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in ALAUDA HOTEL-RESTAURANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAUDA HOTEL-RESTAURANT is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAUDA HOTEL-RESTAURANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAUDA HOTEL-RESTAURANT, openstaande posities, locatie van ALAUDA HOTEL-RESTAURANT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALAUDA HOTEL-RESTAURANT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAUDA HOTEL-RESTAURANT, company assigned to the tax number BE07008697509. The company ALAUDA HOTEL-RESTAURANT is located at the address: Turnhoutsebaan 28; 2480; Dessel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in ALAUDA HOTEL-RESTAURANT were not found.
The main activity of ALAUDA HOTEL-RESTAURANT is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAUDA HOTEL-RESTAURANT is not available. You also can look at reviews of ALAUDA HOTEL-RESTAURANT, open positions, location of ALAUDA HOTEL-RESTAURANT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAUDA HOTEL-RESTAURANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAUDA HOTEL-RESTAURANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAUDA HOTEL-RESTAURANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAUDA HOTEL-RESTAURANT, employees, financial statistics.