Agora Hotel

Contactgegevens Agora Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agora Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agora Hotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridplein 43; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 21 21^^032312121 (+32-03 231 21 21^^032312121) 03 231 21 21^^032312121 (+32-03 231 21 21^^032312121)

Fax (fax): 03 232 12 02 (+32-03 232 12 02) 03 232 12 02 (+32-03 232 12 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agora Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agora Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agora Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agora Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agora Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agora Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agora Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agora Hotel
Products information Agora Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE04406860351
Ondernemingsnummer: 5519500732
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Agora Hotel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agora Hotel
(Get full report from official database of BE for Agora Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agora Hotel
Addition kinds of activities for Agora Hotel

344404. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
20130103. Kalf's voetjelly, van gekocht vlees | Calf's foot jelly, from purchased meat
26780100. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
51139900. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
67199902. Persoonlijke holdingbedrijven, behalve banken | Personal holding companies, except banks
86610110. Kerk van de Nazarener | Church of the nazarene

Werken bij Agora Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agora Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agora Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agora Hotel. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

 • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

 • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

  Type: Dienstenchequebaan

  Schoonmaak van particuliere woningen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

 • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: CALLEWAERT WIM

  Type: Studentenjob

  In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

 • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Willemen Groep

  Type: Vaste Job

  Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

 • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

 • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Winkelverkoopster (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DE GROENE VALLEI

  Type: Flexijob

  Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Agora Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Agora Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agora Hotel. Laat een reactie achter voor Agora Hotel. Agora Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agora Hotel. Leave a respond for Agora Hotel. Agora Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agora Hotel op de google maps. Adres en contacten Agora Hotel
Location of Agora Hotel on the google maps. Address and contacts of Agora Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Agora Hotel Agora Hotel: WILLIAM DE MUYNCK | Koeltechniek Bruggeman NV | COIFFURE CR?ATION KA | MAENHOUT | RENAAT DENOLF

Other related companies as Agora Hotel: WILLIAM DE MUYNCK | Koeltechniek Bruggeman NV | COIFFURE CR?ATION KA | MAENHOUT | RENAAT DENOLF

Agora Hotel is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Agora Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04406860351. Het bedrijf Agora Hotel bevindt zich op het adres: Koningin Astridplein 43; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 699,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Agora Hotel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agora Hotel is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agora Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agora Hotel, openstaande posities, locatie van Agora Hotel op de kaart.

Agora Hotel is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Agora Hotel, company assigned to the tax number BE04406860351. The company Agora Hotel is located at the address: Koningin Astridplein 43; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 699,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Agora Hotel were not found.
The main activity of Agora Hotel is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Agora Hotel is not available. You also can look at reviews of Agora Hotel, open positions, location of Agora Hotel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agora Hotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agora Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agora Hotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agora Hotel, employees, financial statistics.