ADMIRAL

Contactgegevens ADMIRAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMIRAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMIRAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 72; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 80 30 55 (+32-059 80 30 55) 059 80 30 55 (+32-059 80 30 55)

Fax (fax): 059 70 26 58 (+32-059 70 26 58) 059 70 26 58 (+32-059 70 26 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMIRAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMIRAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMIRAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMIRAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMIRAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMIRAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMIRAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMIRAL
Products information ADMIRAL

BTW identificatienummer (tax): BE01886596679
Ondernemingsnummer: 6910369873
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ADMIRAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMIRAL
(Get full report from official database of BE for ADMIRAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMIRAL
Addition kinds of activities for ADMIRAL

24990107. Washboards, hout en hout | Washboards, wood and part wood
28120106. Natriumbicarbonaat | Sodium bicarbonate
34480101. Gebouwen, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Buildings, portable: prefabricated metal
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)
50520200. Steenkool en Coke | Coal and coke
56320200. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie

Werken bij ADMIRAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMIRAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMIRAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMIRAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

 • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

 • Laborant (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

 • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Studentenjob

  Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

 • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: VERGO

  Type: Vaste Job

  LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

 • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

 • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: PRESENCE EVENTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

 • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET ANKER

  Type: Flexijob

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van ADMIRAL in sociale netwerken
Look for responds of ADMIRAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMIRAL. Laat een reactie achter voor ADMIRAL. ADMIRAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMIRAL. Leave a respond for ADMIRAL. ADMIRAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMIRAL op de google maps. Adres en contacten ADMIRAL
Location of ADMIRAL on the google maps. Address and contacts of ADMIRAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMIRAL ADMIRAL: RESULTCO | HENRI IV | W.D. Ferronnerie SPRL | COOLS | CORAIL CLUB BERNISSART

Other related companies as ADMIRAL: RESULTCO | HENRI IV | W.D. Ferronnerie SPRL | COOLS | CORAIL CLUB BERNISSART

ADMIRAL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMIRAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01886596679. Het bedrijf ADMIRAL bevindt zich op het adres: Langestraat 72; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in ADMIRAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADMIRAL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMIRAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMIRAL, openstaande posities, locatie van ADMIRAL op de kaart.

ADMIRAL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMIRAL, company assigned to the tax number BE01886596679. The company ADMIRAL is located at the address: Langestraat 72; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in ADMIRAL were not found.
The main activity of ADMIRAL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMIRAL is not available. You also can look at reviews of ADMIRAL, open positions, location of ADMIRAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMIRAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMIRAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMIRAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMIRAL, employees, financial statistics.