W.D. Ferronnerie SPRL

Contactgegevens W.D. Ferronnerie SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.D. Ferronnerie SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.D. Ferronnerie SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Wauters 83; 7181; Seneffe (Familleureux), België

Telefoon (phone): 064 55 45 84; 0477 34 10 28 (+32-064 55 45 84; 0477 34 10 28) 064 55 45 84; 0477 34 10 28 (+32-064 55 45 84; 0477 34 10 28)

Fax (fax): 064 55 45 84 (+32-064 55 45 84) 064 55 45 84 (+32-064 55 45 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.D. Ferronnerie SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.D. Ferronnerie SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.D. Ferronnerie SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.D. Ferronnerie SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.D. Ferronnerie SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.D. Ferronnerie SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.D. Ferronnerie SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.D. Ferronnerie SPRL
Products information W.D. Ferronnerie SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07519561767
Ondernemingsnummer: 2019531250
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Buildings - Metal; Metal work - Ornamental

Product categorie (product category): Ironworks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.D. Ferronnerie SPRL
(Get full report from official database of BE for W.D. Ferronnerie SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.D. Ferronnerie SPRL
Addition kinds of activities for W.D. Ferronnerie SPRL

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
226203. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
371103. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
632199. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
23110201. Jassen, op maat gemaakt: mannen en jongens: van aangekochte materialen | Coats, tailored: men's and boys': from purchased materials
23819905. Veters, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Mittens, woven or knit: made from purchased materials
36510103. Klokradio en telefooncombinaties | Clock radio and telephone combinations
73630000. Help leveringsdiensten | Help supply services
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop

Werken bij W.D. Ferronnerie SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.D. Ferronnerie SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.D. Ferronnerie SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.D. Ferronnerie SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Tuinarbeider (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor:   - Plaatsen van tegels en verhardingen. - Onderhoud van tuinen en zwembaden. Geen ervaring vereist!

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

    Type: Vaste Job

    ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van W.D. Ferronnerie SPRL in sociale netwerken
Look for responds of W.D. Ferronnerie SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.D. Ferronnerie SPRL. Laat een reactie achter voor W.D. Ferronnerie SPRL. W.D. Ferronnerie SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.D. Ferronnerie SPRL. Leave a respond for W.D. Ferronnerie SPRL. W.D. Ferronnerie SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.D. Ferronnerie SPRL op de google maps. Adres en contacten W.D. Ferronnerie SPRL
Location of W.D. Ferronnerie SPRL on the google maps. Address and contacts of W.D. Ferronnerie SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come W.D. Ferronnerie SPRL W.D. Ferronnerie SPRL: BAKKERIJ MILLY | MICHAEL FRIEDENSTAB | Selection M P | Trappen Van Hecke NV | P. PIERAERTS

Other related companies as W.D. Ferronnerie SPRL: BAKKERIJ MILLY | MICHAEL FRIEDENSTAB | Selection M P | Trappen Van Hecke NV | P. PIERAERTS

W.D. Ferronnerie SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.D. Ferronnerie SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07519561767. Het bedrijf W.D. Ferronnerie SPRL bevindt zich op het adres: Rue Wauters 83; 7181; Seneffe (Familleureux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ironworks. Lijst met producten zijn Buildings - Metal; Metal work - Ornamental.
De hoofdactiviteit van W.D. Ferronnerie SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.D. Ferronnerie SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.D. Ferronnerie SPRL, openstaande posities, locatie van W.D. Ferronnerie SPRL op de kaart.

W.D. Ferronnerie SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.D. Ferronnerie SPRL, company assigned to the tax number BE07519561767. The company W.D. Ferronnerie SPRL is located at the address: Rue Wauters 83; 7181; Seneffe (Familleureux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ironworks. List of products are Buildings - Metal; Metal work - Ornamental.
The main activity of W.D. Ferronnerie SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of W.D. Ferronnerie SPRL is not available. You also can look at reviews of W.D. Ferronnerie SPRL, open positions, location of W.D. Ferronnerie SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.D. Ferronnerie SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.D. Ferronnerie SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.D. Ferronnerie SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.D. Ferronnerie SPRL, employees, financial statistics.