Acou

Contactgegevens Acou: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acou: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acou

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Henri Jasparlaan 127; 8434; Middelkerke (Westende), België

Telefoon (phone): 059 30 18 67; 059 31 20 65 (+32-059 30 18 67; 059 31 20 65) 059 30 18 67; 059 31 20 65 (+32-059 30 18 67; 059 31 20 65)

Fax (fax): 059 31 02 35 (+32-059 31 02 35) 059 31 02 35 (+32-059 31 02 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acou: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acou"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acou"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acou, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acou. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acou, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acou. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acou
Products information Acou

BTW identificatienummer (tax): BE03446655273
Ondernemingsnummer: 3601287841
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acou
(Get full report from official database of BE for Acou)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acou
Addition kinds of activities for Acou

7375. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
348900. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
07230504. Boommoeren (algemeen) hulling en schelpdiensten | Tree nuts (general) hulling and shelling services
22590401. Gordelbladen, elastisch, gebreid | Girdle blanks, elastic, knit
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
37110200. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
50830400. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
65120301. Auditorium en hal operatie | Auditorium and hall operation

Werken bij Acou: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acou: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acou. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acou. Looking for open vacancies in other companies

 • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

  Regio: LOT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

 • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

 • Administratief Bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

 • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

 • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: VAN SINAY

  Type: Vaste Job

  Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

 • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

 • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

 • business coach (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

 • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADVANCE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van Acou in sociale netwerken
Look for responds of Acou in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acou. Laat een reactie achter voor Acou. Acou bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acou. Leave a respond for Acou. Acou on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acou op de google maps. Adres en contacten Acou
Location of Acou on the google maps. Address and contacts of Acou

Andere gerelateerde bedrijven als come Acou Acou: GERPINNES TEXTILE | HUIS ANN-ROSI | DI | B.D.C. & CO. SCS | B & C INTERNATIONAL

Other related companies as Acou: GERPINNES TEXTILE | HUIS ANN-ROSI | DI | B.D.C. & CO. SCS | B & C INTERNATIONAL

Acou is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Acou, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03446655273. Het bedrijf Acou bevindt zich op het adres: Henri Jasparlaan 127; 8434; Middelkerke (Westende). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Acou is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acou is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acou, openstaande posities, locatie van Acou op de kaart.

Acou is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Acou, company assigned to the tax number BE03446655273. The company Acou is located at the address: Henri Jasparlaan 127; 8434; Middelkerke (Westende). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Acou is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Acou is not available. You also can look at reviews of Acou, open positions, location of Acou on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acou, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acou, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acou, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acou, employees, financial statistics.