ACACIA

Contactgegevens ACACIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACACIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACACIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VANDERSTICHELENSTRAAT 9; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50412565 (+32-50412565) 50412565 (+32-50412565)

Fax (fax): +32 (59) 411-55-36 +32 (59) 411-55-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACACIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACACIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACACIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACACIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACACIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACACIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACACIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACACIA
Products information ACACIA

BTW identificatienummer (tax): BE08381164550
Ondernemingsnummer: 2064849853
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ACACIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACACIA
(Get full report from official database of BE for ACACIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACACIA
Addition kinds of activities for ACACIA

2053. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
13899914. Verwerking service, gas | Processing service, gas
15410000. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
37289900. Vliegtuigen onderdelen en uitrusting, nec, nec | Aircraft parts and equipment, nec, nec
39449912. Verf sets, kinderen | Paint sets, children's
96419906. Marketing en consumentenservice, overheid | Marketing and consumer service, government

Werken bij ACACIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACACIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACACIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACACIA. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

 • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

 • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

 • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

 • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Studentenjob

  Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

 • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

 • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • Medisch Pedicure (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: GREELIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

 • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

  Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Psycholoog (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van ACACIA in sociale netwerken
Look for responds of ACACIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACACIA. Laat een reactie achter voor ACACIA. ACACIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACACIA. Leave a respond for ACACIA. ACACIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACACIA op de google maps. Adres en contacten ACACIA
Location of ACACIA on the google maps. Address and contacts of ACACIA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACACIA ACACIA: BLOMME AUGUST | LE MARTIN PECHEUR | HAARMODE | Eeckman J | BERNICE DESIGN

Other related companies as ACACIA: BLOMME AUGUST | LE MARTIN PECHEUR | HAARMODE | Eeckman J | BERNICE DESIGN

ACACIA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACACIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381164550. Het bedrijf ACACIA bevindt zich op het adres: VANDERSTICHELENSTRAAT 9; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in ACACIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACACIA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACACIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACACIA, openstaande posities, locatie van ACACIA op de kaart.

ACACIA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACACIA, company assigned to the tax number BE08381164550. The company ACACIA is located at the address: VANDERSTICHELENSTRAAT 9; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in ACACIA were not found.
The main activity of ACACIA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACACIA is not available. You also can look at reviews of ACACIA, open positions, location of ACACIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACACIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACACIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACACIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACACIA, employees, financial statistics.