AC RESTAURANT RUISBROEK

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • AC RESTAURANT RUISBROEK

Contactgegevens AC RESTAURANT RUISBROEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC RESTAURANT RUISBROEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC RESTAURANT RUISBROEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Autosnelweg E19-A7; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 378 12 55 (+32-02 378 12 55) 02 378 12 55 (+32-02 378 12 55)

Fax (fax): +32 (61) 345-20-86 +32 (61) 345-20-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC RESTAURANT RUISBROEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC RESTAURANT RUISBROEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC RESTAURANT RUISBROEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC RESTAURANT RUISBROEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC RESTAURANT RUISBROEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC RESTAURANT RUISBROEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC RESTAURANT RUISBROEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC RESTAURANT RUISBROEK
Products information AC RESTAURANT RUISBROEK

BTW identificatienummer (tax): BE02962432861
Ondernemingsnummer: 1874511718
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC RESTAURANT RUISBROEK
(Get full report from official database of BE for AC RESTAURANT RUISBROEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC RESTAURANT RUISBROEK
Addition kinds of activities for AC RESTAURANT RUISBROEK

508503. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
22960202. Stof voor het versterken van industriële riemmen | Fabric for reinforcing industrial belting
23350102. Bruidsjurken en jurken | Wedding gowns and dresses
28690106. Graan alcohol, industrieel | Grain alcohol, industrial
38240207. Mechanische tellers | Mechanical counters
40110000. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
59929901. Bloemen, vers | Flowers, fresh
64110304. Vastgoed verzekeringsagenten | Real estate insurance agents
73839906. Persdienst | Press service

Werken bij AC RESTAURANT RUISBROEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC RESTAURANT RUISBROEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC RESTAURANT RUISBROEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC RESTAURANT RUISBROEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

 • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

 • Automechanicien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

 • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

 • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: KEN SHOE FASHION

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

 • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

 • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

 • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ESK

  Type: Leercontract

  U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van AC RESTAURANT RUISBROEK in sociale netwerken
Look for responds of AC RESTAURANT RUISBROEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC RESTAURANT RUISBROEK. Laat een reactie achter voor AC RESTAURANT RUISBROEK. AC RESTAURANT RUISBROEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC RESTAURANT RUISBROEK. Leave a respond for AC RESTAURANT RUISBROEK. AC RESTAURANT RUISBROEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC RESTAURANT RUISBROEK op de google maps. Adres en contacten AC RESTAURANT RUISBROEK
Location of AC RESTAURANT RUISBROEK on the google maps. Address and contacts of AC RESTAURANT RUISBROEK

Andere gerelateerde bedrijven als come AC RESTAURANT RUISBROEK AC RESTAURANT RUISBROEK: ENTRO NV | LA BODEGUITA | CHARLES MURAILLE | SAEYS KAREL | Prepress Solutions

Other related companies as AC RESTAURANT RUISBROEK: ENTRO NV | LA BODEGUITA | CHARLES MURAILLE | SAEYS KAREL | Prepress Solutions

AC RESTAURANT RUISBROEK is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC RESTAURANT RUISBROEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02962432861. Het bedrijf AC RESTAURANT RUISBROEK bevindt zich op het adres: Autosnelweg E19-A7; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 185,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van AC RESTAURANT RUISBROEK is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC RESTAURANT RUISBROEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC RESTAURANT RUISBROEK, openstaande posities, locatie van AC RESTAURANT RUISBROEK op de kaart.

AC RESTAURANT RUISBROEK is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC RESTAURANT RUISBROEK, company assigned to the tax number BE02962432861. The company AC RESTAURANT RUISBROEK is located at the address: Autosnelweg E19-A7; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 185,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of AC RESTAURANT RUISBROEK is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AC RESTAURANT RUISBROEK is not available. You also can look at reviews of AC RESTAURANT RUISBROEK, open positions, location of AC RESTAURANT RUISBROEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC RESTAURANT RUISBROEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC RESTAURANT RUISBROEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC RESTAURANT RUISBROEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC RESTAURANT RUISBROEK, employees, financial statistics.