AC HOTEL LEUVEN

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • AC HOTEL LEUVEN
Private companiesTobacco Products • AC HOTEL LEUVEN

Contactgegevens AC HOTEL LEUVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC HOTEL LEUVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC HOTEL LEUVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Autosnelweg E40; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 016 20 08 16 (+32-016 20 08 16) 016 20 08 16 (+32-016 20 08 16)

Fax (fax): 016 29 09 25 (+32-016 29 09 25) 016 29 09 25 (+32-016 29 09 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC HOTEL LEUVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC HOTEL LEUVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC HOTEL LEUVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC HOTEL LEUVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC HOTEL LEUVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC HOTEL LEUVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC HOTEL LEUVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC HOTEL LEUVEN
Products information AC HOTEL LEUVEN

BTW identificatienummer (tax): BE07710174560
Ondernemingsnummer: 4537048339
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC HOTEL LEUVEN
(Get full report from official database of BE for AC HOTEL LEUVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC HOTEL LEUVEN
Addition kinds of activities for AC HOTEL LEUVEN

17710102. Grouting werk | Grouting work
20480108. Pluimveevoeders | Poultry feeds
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete
34710104. Electroliserende staal | Electrolizing steel
38229900. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec

Werken bij AC HOTEL LEUVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC HOTEL LEUVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC HOTEL LEUVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC HOTEL LEUVEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Reachtruck (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

 • Team coach Call agents (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

 • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

 • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

 • Pistoolschilder (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

 • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: QCLEANERS

  Type: Vaste Job

  U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

 • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: DELMULLE

  Type: Vaste Job

  Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

 • Projectleider (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

Zoek naar antwoorden van AC HOTEL LEUVEN in sociale netwerken
Look for responds of AC HOTEL LEUVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC HOTEL LEUVEN. Laat een reactie achter voor AC HOTEL LEUVEN. AC HOTEL LEUVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC HOTEL LEUVEN. Leave a respond for AC HOTEL LEUVEN. AC HOTEL LEUVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC HOTEL LEUVEN op de google maps. Adres en contacten AC HOTEL LEUVEN
Location of AC HOTEL LEUVEN on the google maps. Address and contacts of AC HOTEL LEUVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AC HOTEL LEUVEN AC HOTEL LEUVEN: HIGHGATE MUSIC | CARRETTE MENUISERIE | De Vits Anne | L. BRANTS | Freelance Service

Other related companies as AC HOTEL LEUVEN: HIGHGATE MUSIC | CARRETTE MENUISERIE | De Vits Anne | L. BRANTS | Freelance Service

AC HOTEL LEUVEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC HOTEL LEUVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07710174560. Het bedrijf AC HOTEL LEUVEN bevindt zich op het adres: Autosnelweg E40; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van AC HOTEL LEUVEN is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC HOTEL LEUVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC HOTEL LEUVEN, openstaande posities, locatie van AC HOTEL LEUVEN op de kaart.

AC HOTEL LEUVEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC HOTEL LEUVEN, company assigned to the tax number BE07710174560. The company AC HOTEL LEUVEN is located at the address: Autosnelweg E40; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of AC HOTEL LEUVEN is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AC HOTEL LEUVEN is not available. You also can look at reviews of AC HOTEL LEUVEN, open positions, location of AC HOTEL LEUVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC HOTEL LEUVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC HOTEL LEUVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC HOTEL LEUVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC HOTEL LEUVEN, employees, financial statistics.