AC Hotel Arlux-Ardennes

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • AC Hotel Arlux-Ardennes

Contactgegevens AC Hotel Arlux-Ardennes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC Hotel Arlux-Ardennes: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC Hotel Arlux-Ardennes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Lorraine; 6700; Arlon (Heinsch), België

Telefoon (phone): 063 23 22 11 (+32-063 23 22 11) 063 23 22 11 (+32-063 23 22 11)

Fax (fax): 063 23 22 48 (+32-063 23 22 48) 063 23 22 48 (+32-063 23 22 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC Hotel Arlux-Ardennes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC Hotel Arlux-Ardennes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC Hotel Arlux-Ardennes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC Hotel Arlux-Ardennes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC Hotel Arlux-Ardennes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC Hotel Arlux-Ardennes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC Hotel Arlux-Ardennes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC Hotel Arlux-Ardennes
Products information AC Hotel Arlux-Ardennes

BTW identificatienummer (tax): BE04348358154
Ondernemingsnummer: 8118591308
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Restaurants; Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC Hotel Arlux-Ardennes
(Get full report from official database of BE for AC Hotel Arlux-Ardennes)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC Hotel Arlux-Ardennes
Addition kinds of activities for AC Hotel Arlux-Ardennes

3861. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
25119909. Wat niet planken: hout | Whatnot shelves: wood
51420204. Pluimvee pastei, bevroren | Poultry pies, frozen
81119900. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec

Werken bij AC Hotel Arlux-Ardennes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC Hotel Arlux-Ardennes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC Hotel Arlux-Ardennes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC Hotel Arlux-Ardennes. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Etudiant(e) Vendeur - vendeuse (M/V), Bruxelles - Rue Fripiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SACHA SHOES

    Type: Studentenjob

    Vous avez de l'expérience en vente dans le secteur du commerce de détail et/ou dans le secteur de l'hôtellerie et de la restauration, vous avez une affinité avec le monde de la mode et vous aimez avoir un bon contact relationnel avec les clients? De plus, vous êtes disponible pour travailler du lundi au dimanche inclus? Alors, vous êtes peut-être le nouveau talent que nous cherchons pour la vente! Rejoignez notre équipe et transmettez votre passion pour la mode à nos clients. Sacha est une entreprise de chaussures internationale ayant plus de 70 filiales dans le Benelux et Allemagne + une boutique en ligne internationale. Chez Sacha, vous travaillez au sein d'une équipe solide où vous pouvez compter sur l'honnêteté, la confiance et la reconnaissance. De plus, vous avez la possibilité d'être le/la premier(e) informé(e) des dernières tendances et des développements dans le secteur de la mode. Au sein d'un environnement énergique et en collaboration avec vos collègues Sacha-friends, vous travaillez avec les collections les plus branchées, allant de nos propres bottes tendance aux élégantes chaussures à lacets italiennes. DESCRIPTION DU POSTE Pour ce poste, nous sommes à la recherche d'un(e) étudiant(e) vendeur(-euse) motivé(e) avec une attitude commerciale. Vous êtes passionné(e) de mode et vous aimez conseiller et styler les personnes. Vous veillez à: Représenter l'image de Sacha et du Sacha lifestyle Accueillir les clients et les renseigner de façon professionnelle afin que ceux-ci quittent le magasin avec un véritable sentiment de satisfaction Assurer la vente des chaussures et accessoires Donner des conseils concernant l'entretien des chaussures et des sacs Rendre le magasin attractif Mettre en œuvre des procédures selon les directives de Sacha Effectuer les activités liées à la réserve adresse: Rue Fripiers Bruxelles, Belgique heures: temps partiel

  • STUDENTENJOB : VERKOOP VAN KAAS- EN ZUIVELPRODUCTEN (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te hartje Brussel zijn we op zoek naar een student(e) die op zondag versterking kan komen bieden op de markt. bedienen van klanten inpakken van product kassawerk

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

Zoek naar antwoorden van AC Hotel Arlux-Ardennes in sociale netwerken
Look for responds of AC Hotel Arlux-Ardennes in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC Hotel Arlux-Ardennes. Laat een reactie achter voor AC Hotel Arlux-Ardennes. AC Hotel Arlux-Ardennes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC Hotel Arlux-Ardennes. Leave a respond for AC Hotel Arlux-Ardennes. AC Hotel Arlux-Ardennes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC Hotel Arlux-Ardennes op de google maps. Adres en contacten AC Hotel Arlux-Ardennes
Location of AC Hotel Arlux-Ardennes on the google maps. Address and contacts of AC Hotel Arlux-Ardennes

Andere gerelateerde bedrijven als come AC Hotel Arlux-Ardennes AC Hotel Arlux-Ardennes: THERESE BOUTENS | ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE | Rittweger-Verger | TRAVOMA | AUTOCENTER DE MEYTS

Other related companies as AC Hotel Arlux-Ardennes: THERESE BOUTENS | ANDERSEN STORE CLEANING SERVICE | Rittweger-Verger | TRAVOMA | AUTOCENTER DE MEYTS

AC Hotel Arlux-Ardennes is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC Hotel Arlux-Ardennes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04348358154. Het bedrijf AC Hotel Arlux-Ardennes bevindt zich op het adres: Rue de Lorraine; 6700; Arlon (Heinsch). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants; Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van AC Hotel Arlux-Ardennes is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC Hotel Arlux-Ardennes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC Hotel Arlux-Ardennes, openstaande posities, locatie van AC Hotel Arlux-Ardennes op de kaart.

AC Hotel Arlux-Ardennes is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC Hotel Arlux-Ardennes, company assigned to the tax number BE04348358154. The company AC Hotel Arlux-Ardennes is located at the address: Rue de Lorraine; 6700; Arlon (Heinsch). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants; Seminars (Organisation of).
The main activity of AC Hotel Arlux-Ardennes is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AC Hotel Arlux-Ardennes is not available. You also can look at reviews of AC Hotel Arlux-Ardennes, open positions, location of AC Hotel Arlux-Ardennes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC Hotel Arlux-Ardennes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC Hotel Arlux-Ardennes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC Hotel Arlux-Ardennes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC Hotel Arlux-Ardennes, employees, financial statistics.