AC HOTEL ARLON

Contactgegevens AC HOTEL ARLON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC HOTEL ARLON: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC HOTEL ARLON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Victoire 1; 6780; Messancy (Hondelange), België

Telefoon (phone): 063 23 32 54 (+32-063 23 32 54) 063 23 32 54 (+32-063 23 32 54)

Fax (fax): 063 23 32 94 (+32-063 23 32 94) 063 23 32 94 (+32-063 23 32 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC HOTEL ARLON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC HOTEL ARLON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC HOTEL ARLON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC HOTEL ARLON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC HOTEL ARLON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC HOTEL ARLON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC HOTEL ARLON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC HOTEL ARLON
Products information AC HOTEL ARLON

BTW identificatienummer (tax): BE09705291748
Ondernemingsnummer: 1293884277
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in AC HOTEL ARLON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC HOTEL ARLON
(Get full report from official database of BE for AC HOTEL ARLON)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC HOTEL ARLON
Addition kinds of activities for AC HOTEL ARLON

8059. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
265299. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
521105. Metselwerk en materialen voor metselwerk | Masonry materials and supplies
32970200. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
89990100. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios

Werken bij AC HOTEL ARLON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC HOTEL ARLON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC HOTEL ARLON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC HOTEL ARLON. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

 • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

 • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

 • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

 • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

 • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

  Regio: AMSTERDAM

  Bedrijf: SIRE Life Sciences

  Type: Vaste Job

  SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Adecco Personnel Services

  Type: Werfreserve

  Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

Zoek naar antwoorden van AC HOTEL ARLON in sociale netwerken
Look for responds of AC HOTEL ARLON in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC HOTEL ARLON. Laat een reactie achter voor AC HOTEL ARLON. AC HOTEL ARLON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC HOTEL ARLON. Leave a respond for AC HOTEL ARLON. AC HOTEL ARLON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC HOTEL ARLON op de google maps. Adres en contacten AC HOTEL ARLON
Location of AC HOTEL ARLON on the google maps. Address and contacts of AC HOTEL ARLON

Andere gerelateerde bedrijven als come AC HOTEL ARLON AC HOTEL ARLON: HERWIG VAN DE VELDE/H. VAN DE VELDE | Sogebo BVBA | DE WITTE STILTE | SYNDICAT D'INITIATIVE | Fievet B

Other related companies as AC HOTEL ARLON: HERWIG VAN DE VELDE/H. VAN DE VELDE | Sogebo BVBA | DE WITTE STILTE | SYNDICAT D'INITIATIVE | Fievet B

AC HOTEL ARLON is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC HOTEL ARLON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09705291748. Het bedrijf AC HOTEL ARLON bevindt zich op het adres: Rue de la Victoire 1; 6780; Messancy (Hondelange). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in AC HOTEL ARLON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AC HOTEL ARLON is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC HOTEL ARLON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC HOTEL ARLON, openstaande posities, locatie van AC HOTEL ARLON op de kaart.

AC HOTEL ARLON is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC HOTEL ARLON, company assigned to the tax number BE09705291748. The company AC HOTEL ARLON is located at the address: Rue de la Victoire 1; 6780; Messancy (Hondelange). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in AC HOTEL ARLON were not found.
The main activity of AC HOTEL ARLON is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AC HOTEL ARLON is not available. You also can look at reviews of AC HOTEL ARLON, open positions, location of AC HOTEL ARLON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC HOTEL ARLON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC HOTEL ARLON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC HOTEL ARLON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC HOTEL ARLON, employees, financial statistics.