Abri (L')

Contactgegevens Abri (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abri (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Abri (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Célestines 3; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 250 14 47 (+32-04 250 14 47) 04 250 14 47 (+32-04 250 14 47)

Fax (fax): +32 (82) 893-27-97 +32 (82) 893-27-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abri (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abri (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abri (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abri (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abri (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abri (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abri (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abri (L')
Products information Abri (L')

BTW identificatienummer (tax): BE04649108886
Ondernemingsnummer: 5658477783
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Abri (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abri (L')
(Get full report from official database of BE for Abri (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Abri (L')
Addition kinds of activities for Abri (L')

335301. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
355399. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
14799903. Celestietwinning | Celestite mining
22110401. Kantonflanelen, katoen | Canton flannels, cotton
32510203. Corncrib tegel | Corncrib tile
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies
59991807. Hoge stoelen | High chairs
59999911. vuurwerk | Fireworks
62219900. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec

Werken bij Abri (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abri (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abri (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abri (L'). Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

 • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

 • Werkvoorbereider (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

 • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

 • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: CORSENDONK

  Type: Studentenjob

  Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

 • Business Unit Manager Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

  Type: Vaste Job

  Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

Zoek naar antwoorden van Abri (L') in sociale netwerken
Look for responds of Abri (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abri (L'). Laat een reactie achter voor Abri (L'). Abri (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abri (L'). Leave a respond for Abri (L'). Abri (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abri (L') op de google maps. Adres en contacten Abri (L')
Location of Abri (L') on the google maps. Address and contacts of Abri (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Abri (L') Abri (L'): D. ETIENNE | Kegels F-De Vleeschouwer M | C.H.U. DENTISTERIE | MARC VROMMAN | G.D.C.

Other related companies as Abri (L'): D. ETIENNE | Kegels F-De Vleeschouwer M | C.H.U. DENTISTERIE | MARC VROMMAN | G.D.C.

Abri (L') is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Abri (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649108886. Het bedrijf Abri (L') bevindt zich op het adres: Rue des Célestines 3; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Abri (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abri (L') is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abri (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abri (L'), openstaande posities, locatie van Abri (L') op de kaart.

Abri (L') is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Abri (L'), company assigned to the tax number BE04649108886. The company Abri (L') is located at the address: Rue des Célestines 3; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Abri (L') were not found.
The main activity of Abri (L') is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Abri (L') is not available. You also can look at reviews of Abri (L'), open positions, location of Abri (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abri (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abri (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abri (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abri (L'), employees, financial statistics.