A.A.A.A.B.C.

Contactgegevens A.A.A.A.B.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.A.A.B.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.A.A.B.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin du Stade 3; 6960; Manhay (Harre), België

Telefoon (phone): 086 43 00 04 (+32-086 43 00 04) 086 43 00 04 (+32-086 43 00 04)

Fax (fax): 086 43 46 30 (+32-086 43 46 30) 086 43 46 30 (+32-086 43 46 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.A.A.B.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.A.A.B.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.A.A.B.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.A.A.B.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.A.A.B.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.A.A.B.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.A.A.B.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.A.A.B.C.
Products information A.A.A.A.B.C.

BTW identificatienummer (tax): BE06525848388
Ondernemingsnummer: 5857604980
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Holiday accomodation - Rental; Riding schools; Seminars (Organisation of); Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.A.A.B.C.
(Get full report from official database of BE for A.A.A.A.B.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.A.A.B.C.
Addition kinds of activities for A.A.A.A.B.C.

17410100. Stichting en muurconstructie | Foundation and retaining wall construction
25419901. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: wood
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
37140106. Krukassen assemblage, motorvoertuig | Crankshaft assemblies, motor vehicle
58120105. Duits restaurant | German restaurant
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising

Werken bij A.A.A.A.B.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.A.A.B.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.A.A.B.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.A.A.B.C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

 • Automecanicien M/V (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

 • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

 • Junior Accountant (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

 • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

  Regio: OLSENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

 • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

 • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

  Regio: UITBERGEN

  Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Studentenjob

  Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van A.A.A.A.B.C. in sociale netwerken
Look for responds of A.A.A.A.B.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.A.A.B.C.. Laat een reactie achter voor A.A.A.A.B.C.. A.A.A.A.B.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.A.A.B.C.. Leave a respond for A.A.A.A.B.C.. A.A.A.A.B.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.A.A.B.C. op de google maps. Adres en contacten A.A.A.A.B.C.
Location of A.A.A.A.B.C. on the google maps. Address and contacts of A.A.A.A.B.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.A.A.B.C. A.A.A.A.B.C.: VALةRIE DEGOTTE | Boucaniers (Les) | SPOR-TIF | MONET | TelePromotions International bvba

Other related companies as A.A.A.A.B.C.: VALةRIE DEGOTTE | Boucaniers (Les) | SPOR-TIF | MONET | TelePromotions International bvba

A.A.A.A.B.C. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.A.A.B.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06525848388. Het bedrijf A.A.A.A.B.C. bevindt zich op het adres: Chemin du Stade 3; 6960; Manhay (Harre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Holiday accomodation - Rental; Riding schools; Seminars (Organisation of); Restaurants.
De hoofdactiviteit van A.A.A.A.B.C. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.A.A.B.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.A.A.B.C., openstaande posities, locatie van A.A.A.A.B.C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.A.A.B.C. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.A.A.A.B.C., company assigned to the tax number BE06525848388. The company A.A.A.A.B.C. is located at the address: Chemin du Stade 3; 6960; Manhay (Harre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Holiday accomodation - Rental; Riding schools; Seminars (Organisation of); Restaurants.
The main activity of A.A.A.A.B.C. is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.A.A.B.C. is not available. You also can look at reviews of A.A.A.A.B.C., open positions, location of A.A.A.A.B.C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.A.A.B.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.A.A.B.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.A.A.B.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.A.A.B.C., employees, financial statistics.