A LA GRANDE CLOCHE

Contactgegevens A LA GRANDE CLOCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA GRANDE CLOCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA GRANDE CLOCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Rouppe 10; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 61 40 (+32-02 512 61 40) 02 512 61 40 (+32-02 512 61 40)

Fax (fax): 02 512 65 91 (+32-02 512 65 91) 02 512 65 91 (+32-02 512 65 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA GRANDE CLOCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA GRANDE CLOCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA GRANDE CLOCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA GRANDE CLOCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA GRANDE CLOCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA GRANDE CLOCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA GRANDE CLOCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA GRANDE CLOCHE
Products information A LA GRANDE CLOCHE

BTW identificatienummer (tax): BE01060424804
Ondernemingsnummer: 8967010498
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in A LA GRANDE CLOCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA GRANDE CLOCHE
(Get full report from official database of BE for A LA GRANDE CLOCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA GRANDE CLOCHE
Addition kinds of activities for A LA GRANDE CLOCHE

363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
20910213. Garnalen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shrimp: packaged in cans, jars, etc.
22110702. Wasnetten | Laundry nets
33390304. Silicon, pure | Silicon, pure
38290408. Testapparatuur: schuur, schuifsterkte, enz. | Testing equipment: abrasion, shearing strength, etc.
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church

Werken bij A LA GRANDE CLOCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA GRANDE CLOCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA GRANDE CLOCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA GRANDE CLOCHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Industriële Reiniger (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als industrieel reiniger sta je in voor de volgende opdrachten: Het schoonmaken van installaties Werken met ontvettingsproducten, hogedruk reiniger en andere apparaten Mogelijk werken op hoogtes Zwerfvuil opruimen Diverse andere reinigingsopdrachten

 • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

 • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • BEENHOUWER (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: MUES GEORGES & CO

  Type: Vaste Job

  In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

 • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van A LA GRANDE CLOCHE in sociale netwerken
Look for responds of A LA GRANDE CLOCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA GRANDE CLOCHE. Laat een reactie achter voor A LA GRANDE CLOCHE. A LA GRANDE CLOCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA GRANDE CLOCHE. Leave a respond for A LA GRANDE CLOCHE. A LA GRANDE CLOCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA GRANDE CLOCHE op de google maps. Adres en contacten A LA GRANDE CLOCHE
Location of A LA GRANDE CLOCHE on the google maps. Address and contacts of A LA GRANDE CLOCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA GRANDE CLOCHE A LA GRANDE CLOCHE: Gelaude D | FEESTZAAL ´T VIJVERHOF | B?RENG?RE DE WERGIFOSSE | TOUS TRAVAUX REGIE | THEOBRA BVBA

Other related companies as A LA GRANDE CLOCHE: Gelaude D | FEESTZAAL ´T VIJVERHOF | B?RENG?RE DE WERGIFOSSE | TOUS TRAVAUX REGIE | THEOBRA BVBA

A LA GRANDE CLOCHE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA GRANDE CLOCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01060424804. Het bedrijf A LA GRANDE CLOCHE bevindt zich op het adres: Place Rouppe 10; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 592,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in A LA GRANDE CLOCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A LA GRANDE CLOCHE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA GRANDE CLOCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA GRANDE CLOCHE, openstaande posities, locatie van A LA GRANDE CLOCHE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A LA GRANDE CLOCHE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA GRANDE CLOCHE, company assigned to the tax number BE01060424804. The company A LA GRANDE CLOCHE is located at the address: Place Rouppe 10; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 592,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in A LA GRANDE CLOCHE were not found.
The main activity of A LA GRANDE CLOCHE is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA GRANDE CLOCHE is not available. You also can look at reviews of A LA GRANDE CLOCHE, open positions, location of A LA GRANDE CLOCHE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA GRANDE CLOCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA GRANDE CLOCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA GRANDE CLOCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA GRANDE CLOCHE, employees, financial statistics.