A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL

Contactgegevens A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Léopold 10; 6700; Arlon, België

Telefoon (phone): 063 22 02 22 (+32-063 22 02 22) 063 22 02 22 (+32-063 22 02 22)

Fax (fax): 063 23 27 54 (+32-063 23 27 54) 063 23 27 54 (+32-063 23 27 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL
Products information A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09496551513
Ondernemingsnummer: 4398620605
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL
(Get full report from official database of BE for A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL
Addition kinds of activities for A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL

124102. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
20130102. Rundvlees, gedroogd: uit gekocht vlees | Beef, dried: from purchased meat
20910323. Makreel, genezen, NSK | Mackerel, cured, nsk
50510102. Kabel draad | Cable, wire
50930100. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
87489900. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec

Werken bij A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Patissier (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

 • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

 • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

 • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

 • Bevrachter baantransport (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

 • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

 • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: VAN CALSTER

  Type: Zelfstandige activiteit

  U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

 • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL. Laat een reactie achter voor A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL. A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL. Leave a respond for A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL. A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL op de google maps. Adres en contacten A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL
Location of A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL on the google maps. Address and contacts of A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL: KBC | LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL | FA. PETERSON EUROPE | Lamal L Management | ETABLISSEMENTS FALISSE

Other related companies as A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL: KBC | LIMNBURGSE AUTORIJSCHOOL | FA. PETERSON EUROPE | Lamal L Management | ETABLISSEMENTS FALISSE

A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09496551513. Het bedrijf A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL bevindt zich op het adres: Place Léopold 10; 6700; Arlon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL, openstaande posities, locatie van A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL op de kaart.

A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL, company assigned to the tax number BE09496551513. The company A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL is located at the address: Place Léopold 10; 6700; Arlon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL were not found.
The main activity of A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL is not available. You also can look at reviews of A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL, open positions, location of A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A L'ECU DE BOURGOGNE SPRL, employees, financial statistics.