'T KASTEELTJE

Contactgegevens 'T KASTEELTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KASTEELTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KASTEELTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR DE KATERSTRAAT 3; 2387; BAARLE-HERTOG, België

Telefoon (phone): 14699297 (+32-14699297) 14699297 (+32-14699297)

Fax (fax): +32 (71) 880-18-39 +32 (71) 880-18-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KASTEELTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KASTEELTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KASTEELTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KASTEELTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KASTEELTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KASTEELTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KASTEELTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KASTEELTJE
Products information 'T KASTEELTJE

BTW identificatienummer (tax): BE07089996337
Ondernemingsnummer: 8977172851
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in 'T KASTEELTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KASTEELTJE
(Get full report from official database of BE for 'T KASTEELTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KASTEELTJE
Addition kinds of activities for 'T KASTEELTJE

2841. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
147499. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
364400. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
411900. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
31990103. Harnas of harnas delen | Harness or harness parts
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment
36330102. Wasdrogers, huishoudelijk of munteenheid | Laundry dryers, household or coin-operated
72990605. Huwelijk bureau | Marriage bureau

Werken bij 'T KASTEELTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KASTEELTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KASTEELTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KASTEELTJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

 • Productiemedewerker: afvuller (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een productiemedewerker (afvuller).

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

 • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

 • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Vaste Job

  Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Zelfstandige activiteit

  (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

 • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van 'T KASTEELTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KASTEELTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KASTEELTJE. Laat een reactie achter voor 'T KASTEELTJE. 'T KASTEELTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KASTEELTJE. Leave a respond for 'T KASTEELTJE. 'T KASTEELTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KASTEELTJE op de google maps. Adres en contacten 'T KASTEELTJE
Location of 'T KASTEELTJE on the google maps. Address and contacts of 'T KASTEELTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KASTEELTJE 'T KASTEELTJE: VERLINDEN BVBA | COIFFURE TOP STYLE | PISCICULTURE DE FREUX | ANN PHARISEAU | VDAB

Other related companies as 'T KASTEELTJE: VERLINDEN BVBA | COIFFURE TOP STYLE | PISCICULTURE DE FREUX | ANN PHARISEAU | VDAB

'T KASTEELTJE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KASTEELTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07089996337. Het bedrijf 'T KASTEELTJE bevindt zich op het adres: PASTOOR DE KATERSTRAAT 3; 2387; BAARLE-HERTOG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in 'T KASTEELTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T KASTEELTJE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KASTEELTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KASTEELTJE, openstaande posities, locatie van 'T KASTEELTJE op de kaart.

'T KASTEELTJE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KASTEELTJE, company assigned to the tax number BE07089996337. The company 'T KASTEELTJE is located at the address: PASTOOR DE KATERSTRAAT 3; 2387; BAARLE-HERTOG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in 'T KASTEELTJE were not found.
The main activity of 'T KASTEELTJE is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KASTEELTJE is not available. You also can look at reviews of 'T KASTEELTJE, open positions, location of 'T KASTEELTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KASTEELTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KASTEELTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KASTEELTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KASTEELTJE, employees, financial statistics.