DUPONT EN MAES

Contactgegevens DUPONT EN MAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUPONT EN MAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUPONT EN MAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BESELARESTRAAT 43; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 56506461 (+32-56506461) 56506461 (+32-56506461)

Fax (fax): +32 (71) 807-72-35 +32 (71) 807-72-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUPONT EN MAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUPONT EN MAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUPONT EN MAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUPONT EN MAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUPONT EN MAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUPONT EN MAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUPONT EN MAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUPONT EN MAES
Products information DUPONT EN MAES

BTW identificatienummer (tax): BE01391113281
Ondernemingsnummer: 1585296630
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DUPONT EN MAES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUPONT EN MAES
(Get full report from official database of BE for DUPONT EN MAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUPONT EN MAES
Addition kinds of activities for DUPONT EN MAES

3511. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
301199. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
478599. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
26720203. Gummed papier: gemaakt van aangekochte materialen | Gummed paper: made from purchased materials
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
36250000. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls

Werken bij DUPONT EN MAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUPONT EN MAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUPONT EN MAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUPONT EN MAES. Looking for open vacancies in other companies

 • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

  Regio: BAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

 • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

 • Student telefonie (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

 • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

 • Magazijnier Diepvries (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ICE RETAIL

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

 • Chauffeur CE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

 • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van DUPONT EN MAES in sociale netwerken
Look for responds of DUPONT EN MAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUPONT EN MAES. Laat een reactie achter voor DUPONT EN MAES. DUPONT EN MAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUPONT EN MAES. Leave a respond for DUPONT EN MAES. DUPONT EN MAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUPONT EN MAES op de google maps. Adres en contacten DUPONT EN MAES
Location of DUPONT EN MAES on the google maps. Address and contacts of DUPONT EN MAES

Andere gerelateerde bedrijven als come DUPONT EN MAES DUPONT EN MAES: Innocenti (l') | LE ROI DU TALON | de Fays Jean Marie NV | HAARMODE | PASSE-PARTOUT

Other related companies as DUPONT EN MAES: Innocenti (l') | LE ROI DU TALON | de Fays Jean Marie NV | HAARMODE | PASSE-PARTOUT

DUPONT EN MAES is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUPONT EN MAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01391113281. Het bedrijf DUPONT EN MAES bevindt zich op het adres: BESELARESTRAAT 43; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in DUPONT EN MAES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUPONT EN MAES is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUPONT EN MAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUPONT EN MAES, openstaande posities, locatie van DUPONT EN MAES op de kaart.

DUPONT EN MAES is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUPONT EN MAES, company assigned to the tax number BE01391113281. The company DUPONT EN MAES is located at the address: BESELARESTRAAT 43; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in DUPONT EN MAES were not found.
The main activity of DUPONT EN MAES is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUPONT EN MAES is not available. You also can look at reviews of DUPONT EN MAES, open positions, location of DUPONT EN MAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUPONT EN MAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUPONT EN MAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUPONT EN MAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUPONT EN MAES, employees, financial statistics.