INFRA-BLITZ-SALMON

Contactgegevens INFRA-BLITZ-SALMON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFRA-BLITZ-SALMON: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFRA-BLITZ-SALMON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Lilas 16; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 78 36 40; 071 78 80 71 (+32-071 78 36 40; 071 78 80 71) 071 78 36 40; 071 78 80 71 (+32-071 78 36 40; 071 78 80 71)

Fax (fax): 071 78 36 27 (+32-071 78 36 27) 071 78 36 27 (+32-071 78 36 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFRA-BLITZ-SALMON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFRA-BLITZ-SALMON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFRA-BLITZ-SALMON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFRA-BLITZ-SALMON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFRA-BLITZ-SALMON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFRA-BLITZ-SALMON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFRA-BLITZ-SALMON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFRA-BLITZ-SALMON
Products information INFRA-BLITZ-SALMON

BTW identificatienummer (tax): BE02510070800
Ondernemingsnummer: 3084381103
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Humidifiers & dehydrating apparatus; Electrical heating; Waste treatment - Machines & installations

Product categorie (product category): Hot air generators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFRA-BLITZ-SALMON
(Get full report from official database of BE for INFRA-BLITZ-SALMON)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFRA-BLITZ-SALMON
Addition kinds of activities for INFRA-BLITZ-SALMON

5947. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
239400. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
308101. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
14990700. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
20150404. Spel, klein: verwerkt, bevroren | Game, small: processed, frozen
22990108. Tapijtvulling, textiel | Upholstery filling, textile
24991502. Hubs, hout | Hubs, wood
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers

Werken bij INFRA-BLITZ-SALMON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFRA-BLITZ-SALMON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFRA-BLITZ-SALMON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFRA-BLITZ-SALMON. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster/stikker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Poetshulp Gooik (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

Zoek naar antwoorden van INFRA-BLITZ-SALMON in sociale netwerken
Look for responds of INFRA-BLITZ-SALMON in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFRA-BLITZ-SALMON. Laat een reactie achter voor INFRA-BLITZ-SALMON. INFRA-BLITZ-SALMON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFRA-BLITZ-SALMON. Leave a respond for INFRA-BLITZ-SALMON. INFRA-BLITZ-SALMON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFRA-BLITZ-SALMON op de google maps. Adres en contacten INFRA-BLITZ-SALMON
Location of INFRA-BLITZ-SALMON on the google maps. Address and contacts of INFRA-BLITZ-SALMON

Andere gerelateerde bedrijven als come INFRA-BLITZ-SALMON INFRA-BLITZ-SALMON: Cojem SA | AUG. DE VOOGHT | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | GEOCLEAN BVBA | WILMAR-PLAN

Other related companies as INFRA-BLITZ-SALMON: Cojem SA | AUG. DE VOOGHT | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | GEOCLEAN BVBA | WILMAR-PLAN

INFRA-BLITZ-SALMON is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INFRA-BLITZ-SALMON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02510070800. Het bedrijf INFRA-BLITZ-SALMON bevindt zich op het adres: Avenue des Lilas 16; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hot air generators. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus; Electrical heating; Waste treatment - Machines & installations.
De hoofdactiviteit van INFRA-BLITZ-SALMON is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFRA-BLITZ-SALMON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFRA-BLITZ-SALMON, openstaande posities, locatie van INFRA-BLITZ-SALMON op de kaart.

INFRA-BLITZ-SALMON is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is INFRA-BLITZ-SALMON, company assigned to the tax number BE02510070800. The company INFRA-BLITZ-SALMON is located at the address: Avenue des Lilas 16; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hot air generators. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus; Electrical heating; Waste treatment - Machines & installations.
The main activity of INFRA-BLITZ-SALMON is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INFRA-BLITZ-SALMON is not available. You also can look at reviews of INFRA-BLITZ-SALMON, open positions, location of INFRA-BLITZ-SALMON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFRA-BLITZ-SALMON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFRA-BLITZ-SALMON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFRA-BLITZ-SALMON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFRA-BLITZ-SALMON, employees, financial statistics.