ABAC-SABVA

Contactgegevens ABAC-SABVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABAC-SABVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABAC-SABVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Maurice Gémenne 83; 5170; Profondeville, België

Telefoon (phone): 081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19 (+32-081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19) 081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19 (+32-081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19)

Fax (fax): 081 41 40 19 (+32-081 41 40 19) 081 41 40 19 (+32-081 41 40 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABAC-SABVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABAC-SABVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABAC-SABVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABAC-SABVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABAC-SABVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABAC-SABVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABAC-SABVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABAC-SABVA
Products information ABAC-SABVA

BTW identificatienummer (tax): BE03254943847
Ondernemingsnummer: 6879058837
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lubricating compounds; Vacuum cleaners (Industrial)

Product categorie (product category): Hot air generators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABAC-SABVA
(Get full report from official database of BE for ABAC-SABVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABAC-SABVA
Addition kinds of activities for ABAC-SABVA

3631. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
302101. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
23960303. Hat bevindingen, mannen | Hat findings, men's
28790110. Schapen dips, chemisch | Sheep dips, chemical
33120802. Roestvrij staal | Stainless steel
35230117. pootmachines | Transplanters
37110202. Truck trekkers voor snelweg gebruik, montage van | Truck tractors for highway use, assembly of
38279915. Optische elementen en samenstellingen, behalve oogheelkundig | Optical elements and assemblies, except ophthalmic

Werken bij ABAC-SABVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABAC-SABVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABAC-SABVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABAC-SABVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van ABAC-SABVA in sociale netwerken
Look for responds of ABAC-SABVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABAC-SABVA. Laat een reactie achter voor ABAC-SABVA. ABAC-SABVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABAC-SABVA. Leave a respond for ABAC-SABVA. ABAC-SABVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABAC-SABVA op de google maps. Adres en contacten ABAC-SABVA
Location of ABAC-SABVA on the google maps. Address and contacts of ABAC-SABVA

Andere gerelateerde bedrijven als come ABAC-SABVA ABAC-SABVA: FLORIADA | B.S.V. | PYNAERT | K. TIMMERMAN | RUSTHUIS DE RIL

Other related companies as ABAC-SABVA: FLORIADA | B.S.V. | PYNAERT | K. TIMMERMAN | RUSTHUIS DE RIL

ABAC-SABVA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABAC-SABVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03254943847. Het bedrijf ABAC-SABVA bevindt zich op het adres: Rue Maurice Gémenne 83; 5170; Profondeville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hot air generators. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lubricating compounds; Vacuum cleaners (Industrial).
De hoofdactiviteit van ABAC-SABVA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABAC-SABVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABAC-SABVA, openstaande posities, locatie van ABAC-SABVA op de kaart.

ABAC-SABVA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABAC-SABVA, company assigned to the tax number BE03254943847. The company ABAC-SABVA is located at the address: Rue Maurice Gémenne 83; 5170; Profondeville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hot air generators. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lubricating compounds; Vacuum cleaners (Industrial).
The main activity of ABAC-SABVA is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ABAC-SABVA is not available. You also can look at reviews of ABAC-SABVA, open positions, location of ABAC-SABVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABAC-SABVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABAC-SABVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABAC-SABVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABAC-SABVA, employees, financial statistics.