Hasmedia BVBA

Contactgegevens Hasmedia BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hasmedia BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hasmedia BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kwadensteenweg 10; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 70 70 76 (+32-011 70 70 76) 011 70 70 76 (+32-011 70 70 76)

Fax (fax): 011 68 26 40 (+32-011 68 26 40) 011 68 26 40 (+32-011 68 26 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hasmedia BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hasmedia BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hasmedia BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hasmedia BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hasmedia BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hasmedia BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hasmedia BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hasmedia BVBA
Products information Hasmedia BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04354949951
Ondernemingsnummer: 9346862792
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 202,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Hasmedia BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hostesses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hasmedia BVBA
(Get full report from official database of BE for Hasmedia BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hasmedia BVBA
Addition kinds of activities for Hasmedia BVBA

223102. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
381299. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
27210202. Tijdschriften: uitgeverij en drukwerk | Magazines: publishing and printing
27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
28650206. naftaline | Naphthalene

Werken bij Hasmedia BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hasmedia BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hasmedia BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hasmedia BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Chauffeur C (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op naar een chauffeur C (m/v) : Het vervoeren van vrachtwagens (betonpompen) Diverse onderhoudsklusjes binnen het bedrijf Allround magazijnwerk

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van Hasmedia BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Hasmedia BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hasmedia BVBA. Laat een reactie achter voor Hasmedia BVBA. Hasmedia BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hasmedia BVBA. Leave a respond for Hasmedia BVBA. Hasmedia BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hasmedia BVBA op de google maps. Adres en contacten Hasmedia BVBA
Location of Hasmedia BVBA on the google maps. Address and contacts of Hasmedia BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Hasmedia BVBA Hasmedia BVBA: XANTIPPE | SPORTS DECOUVERTES | LUCIEN BRASSEUR | D. BOGAERT | Vanja N.V.

Other related companies as Hasmedia BVBA: XANTIPPE | SPORTS DECOUVERTES | LUCIEN BRASSEUR | D. BOGAERT | Vanja N.V.

Hasmedia BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hasmedia BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04354949951. Het bedrijf Hasmedia BVBA bevindt zich op het adres: Kwadensteenweg 10; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 202,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hostesses. Producten gemaakt in Hasmedia BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hasmedia BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hasmedia BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hasmedia BVBA, openstaande posities, locatie van Hasmedia BVBA op de kaart.

Hasmedia BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hasmedia BVBA, company assigned to the tax number BE04354949951. The company Hasmedia BVBA is located at the address: Kwadensteenweg 10; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 202,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hostesses. Products created in Hasmedia BVBA were not found.
The main activity of Hasmedia BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hasmedia BVBA is not available. You also can look at reviews of Hasmedia BVBA, open positions, location of Hasmedia BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hasmedia BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hasmedia BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hasmedia BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hasmedia BVBA, employees, financial statistics.