Verpleegtehuis Joostens

Contactgegevens Verpleegtehuis Joostens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verpleegtehuis Joostens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verpleegtehuis Joostens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellei 133; 2980; Zoersel, België

Telefoon (phone): 03 384 56 11 (+32-03 384 56 11) 03 384 56 11 (+32-03 384 56 11)

Fax (fax): 03 384 56 00 (+32-03 384 56 00) 03 384 56 00 (+32-03 384 56 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verpleegtehuis Joostens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verpleegtehuis Joostens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verpleegtehuis Joostens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verpleegtehuis Joostens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verpleegtehuis Joostens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verpleegtehuis Joostens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verpleegtehuis Joostens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verpleegtehuis Joostens
Products information Verpleegtehuis Joostens

BTW identificatienummer (tax): BE08133422851
Ondernemingsnummer: 3902313232
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 731,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Rest homes

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verpleegtehuis Joostens
(Get full report from official database of BE for Verpleegtehuis Joostens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verpleegtehuis Joostens
Addition kinds of activities for Verpleegtehuis Joostens

899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
02140103. Zuivelproductie | Mohair production
22620203. Brandbestendig afwerking: kunstmatige en zijden breedweefsel | Fire resistance finishing: manmade and silk broadwoven
73190000. Reclame, anders | Advertising, nec
73891307. Paralegal service | Paralegal service
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij Verpleegtehuis Joostens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verpleegtehuis Joostens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verpleegtehuis Joostens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verpleegtehuis Joostens. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • Bekister (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Carrossier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PERFEKT CAR

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

  • Afspraakplanners te Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: TelSmart

    Type: Werfreserve

    Als afspraakplanner kan je uw talenten ontplooien in agendabeheer : je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in ( coldcalling + referenties + bestaande klanten ) databasebeheer : je update de gegevens in de CRM

Zoek naar antwoorden van Verpleegtehuis Joostens in sociale netwerken
Look for responds of Verpleegtehuis Joostens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verpleegtehuis Joostens. Laat een reactie achter voor Verpleegtehuis Joostens. Verpleegtehuis Joostens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verpleegtehuis Joostens. Leave a respond for Verpleegtehuis Joostens. Verpleegtehuis Joostens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verpleegtehuis Joostens op de google maps. Adres en contacten Verpleegtehuis Joostens
Location of Verpleegtehuis Joostens on the google maps. Address and contacts of Verpleegtehuis Joostens

Andere gerelateerde bedrijven als come Verpleegtehuis Joostens Verpleegtehuis Joostens: FLDECOCERAM SPRL | Carton Myrtild Design SA | VAN GASSEN | THE ANTWERP CONNECTION | EAV ANCIENS ETS DURIEUX SA

Other related companies as Verpleegtehuis Joostens: FLDECOCERAM SPRL | Carton Myrtild Design SA | VAN GASSEN | THE ANTWERP CONNECTION | EAV ANCIENS ETS DURIEUX SA

Verpleegtehuis Joostens is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verpleegtehuis Joostens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08133422851. Het bedrijf Verpleegtehuis Joostens bevindt zich op het adres: Kapellei 133; 2980; Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 731,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hospitals. Lijst met producten zijn Rest homes.
De hoofdactiviteit van Verpleegtehuis Joostens is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verpleegtehuis Joostens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verpleegtehuis Joostens, openstaande posities, locatie van Verpleegtehuis Joostens op de kaart.

Verpleegtehuis Joostens is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verpleegtehuis Joostens, company assigned to the tax number BE08133422851. The company Verpleegtehuis Joostens is located at the address: Kapellei 133; 2980; Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 731,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hospitals. List of products are Rest homes.
The main activity of Verpleegtehuis Joostens is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verpleegtehuis Joostens is not available. You also can look at reviews of Verpleegtehuis Joostens, open positions, location of Verpleegtehuis Joostens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verpleegtehuis Joostens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verpleegtehuis Joostens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verpleegtehuis Joostens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verpleegtehuis Joostens, employees, financial statistics.